Väčšiu divu v Hollywoode nenájdete... Zendaya ovládla mesto módy, fotografi sa kvôli nej takmer pošliapali. Prišla aj slávna blondínka

Doslova hviezdny nálet má za sebou tento týždeň Paríž. Metropola módy prilákala desiatky hviezd, teda lepšie povedané bola to móda. Kolekcie haute couture a ich prezentácie si hviezdnu prítomnosť doslova žiadali.

26.01.2024 09:00
Zendaya Foto:
Herečka Zendaya ako totálna diva na prehliadke Fendi Haute Couture Jar/Leto 2024.
debata

Záver štvordňového maratónu prezentácií superluxusných kolekcií módnych domov sa pritom ani nemohol odohrať v hollywoodskejšom a pompéznejšom štýle. Na uvedenie novej kolekcie Jar/Leto 2024 od talianskeho ateliéru Fendi sa totiž prišli pozrieť zástupkyne dvoch generácií, obe však absolútne stars Hollywoodu.

Beatrice Borromeo Čítajte viac Švagriné z Monaka aj princezná, ktorej vraj sľuboval lásku dánsky princ - urodzené krásky, kam pozriete. Jasnou kráľovnou medzi nimi je...

Prvou dámou bola herečka Reese Witherspoon, držiteľka Oscara, ktorá je okrem herectva činorodá aj ako veľmi úspešná producentka. Predstaviteľka „pravej blondínke“ z rovnomennej dvojice filmov však nebola sama. Spoločnosť jej robila aj staršia dcéra Ava Phillippe, potomok jej lásky a manželstva s kolegom Ryanom Phillippom.

Do Paríža spoločne zavítali aj mama a dcéra -...
Americká herečka Zendaya prichádza na módnu...
+25Influencerka a herečka Araya A. Hargate na...

Možno je to aj vzhľadom na fakt, že Reese sa minulý rok rozišla so svojím druhým mužom, ale na spoločenských akciách ju v poslednom období sprevádzajú práve jej staršie deti. Okrem Avy má aj dvadsaťročného Deacona (vzala ho na Zlaté glóbusy). S Tothom majú zase 11-ročného syna Tennesseeho.

Do Paríža spoločne zavítali aj mama a dcéra -... Foto: Daniele Venturelli
Reese Witherspoon (vpravo) a jej dcéra Ava Philippe Do Paríža spoločne zavítali aj mama a dcéra - herečka Reese Witherspoon (vpravo) a jej dcéra Ava Philippe si prišli pozrieť šou Fendi Haute Couture Jar/Leto 2024.

Oscarová diva však nebola jedinou na prehliadke v Palais Boignart, bývalom sídle burzy v centre Paríža. Na túto prezentáciu totiž zavítala aj slávna Zendaya. Hrdinka hitu Duna, ktorá sa v jeho očakávanom pokračovaní objaví na plátnach kín tento rok, je jednou z najväčších hviezd súčasnosti. A bolo to vidieť aj počuť.

Pred budovou pokrikovali stovky fanúšikov a na záberoch z YouTube či sietí X a Instagram je vidieť, že fotografi sa na seba tlačili a strkali jeden do druhého, aby si urobili aspoň jeden použiteľný záber krásnej Američanky. Zendaya mala na sebe už róbu inšpirovanú aktuálnou kolekciou haute couture a vyzerala jednoducho úchvatne. Konieckoncov, platilo to aj začiatkom týždňa, keď sa objavila v ateliéri Schiaparelli.

Podnikateľka a influencerka Kim Kardashian sa...
Podnikateľka a influencerka Kylie Jenner sa...
+33Do Paríža spoločne zavítali aj mama a dcéra -...

Okrem prezentácie Fendi, na ktorej sa objavili aj dámy ako Heart Evangelista či Araya A. Hargate, sa konala v závere večera módna šou Maison Margiela Haute Couture. Na nej sa objavili slávne sestry – Kim Kardashian a Kylie Jenner. Viac v galérii.

Minivlákna našívané jedno po druhom, kryštály aj luxusné kovy - toto bola nová couture Fendi
Video
Zdroj: FENDI

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Reese Witherspoon #Paríž #haute couture #Zendaya #Fendi #Ava Phillippe

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...