Vo filme, kde hrali spolu, ju sotva spoznáte - teraz Mariah Carey žiarila s Kravitzom ako totálna diva. Obaja majú cenu, ona aj priehľadné šaty

Nespája ich hudobný úspech a tiež mladistvý vzhľad, ktorý si udržiavjú. Speváčka Mariah Carey a hudobník a spevák Lenny Kravitz majú najnovšie spoločnú aj špeciálnu cenu.

05.02.2024 00:00
Mariah Carey Foto: ,
Speváčka Mariah Carey na podujatí Recording Academy Honors Presented by The Black Music Collective, ktorá sa konala v Los Angeeles. Carey je oblečená v kreácii Schiaparelli Haute Couture.
debata

Oboch slávnych umelcov vo štvrtok, pár dní pred vyhlásením cien Grammy, ocenili trofejou Recording Academy Global Impact Award. Je určená pre tvorcov hudby, ktorí výrazne ovplyvňujú hudobný priemysel a svojím odkazom inšpirujú ľudí po celom svete.

Dakota Johnson Čítajte viac Kedysi ju zväzoval milionár túžiaci po BDSM, teraz preberá opraty Dakota Johnson: Vidí budúcnosť a hovorí, bacha na mňa, Tom Cruise!

Mariah Carey sa nepochybne radí k autorkám a umelcom, ktorých hlboký vplyv na podobu hudobnej scény je nezabudnuteľný. Päťnásobná držiteľka ceny Grammy sa vo štvrtok podvečer ocitla v centre pozornosti však nielen pre hudobné triumfy. Jej večerná kreácia, v ktorej sa objavila, bola viac ako odvážna.

Speváčka Mariah Carey na podujatí Recording...
Hudobník a spevák Lenny Kravitz s ocenením...
+2Speváčka Mariah Carey na podujatí Recording...

Mama dvoch detí a hudobná diva pod transparentnou látkou šiat predvádzala korzetové body a celkom odhalené nohy. Blondínka si pozornosť užívala a v odhaľujúcom modeli sa zjavne cítila ako vo svojej koži. Obdivné boli nasledujúce reakcie, ktoré sprevádzali zábery v médiách a na sociálnych sieťach.

barbie Čítajte viac Kráľovná Alžbeta II. či Mariah Carey? Ako bábiky Barbie stoja rovnako, zato Claudia Schiffer...

Vyslúžil si ich však aj Careyovej umelecký kolega Kravitz, ktorého čaká tento rok oslava okrúhlej šesťdesiatky, no jeho imidž, ale aj zjav a vyžarovanie pôsobia už celé dekády omnoho mladšie. Zdá sa, že obaja umelci chodia „piť do rovnakej studnice mladosti“.

zväčšiť Speváčka a herečka Mariah Carey ako Mrs. Weiss... Foto: Profimedia
230112543 Speváčka a herečka Mariah Carey ako Mrs. Weiss vo filme Precious.

A spája ich ešte čosi, na čo už možno mnohí fanúšikovia zabudli. Lenny aj Mariah si kedysi zahrali v snímke Precious z roku 2009, pričom obaja boli takmer na nepoznanie. Vo filme excelovala herečka Gabourey Sidibe, ktorá bola za výkon nominovaná na Oscara. Nomináciu a napokon aj sošku získala jej kolegyňa – herečka Mo'Nique.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ocenenie #Mariah Carey #Grammy #Lenny Kravitz

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...