Kedysi ju zväzoval milionár túžiaci po BDSM, teraz preberá opraty Dakota Johnson: Vidí budúcnosť a hovorí, bacha na mňa, Tom Cruise!

Už o necelé dva týždne sa do kín po celom svete dostane novinka z marvelovského univerza. Očakávaná. Azda aj preto, že opäť po čase v hlavnej úlohe predstavuje ženskú hrdinku. Stvárnila ju slávna hollywoodska herečka.

02.02.2024 00:00
Dakota Johnson Foto: ,
Herečka Dakota Johnson v kreácii Versace na fotostretnutí k novému filmu Madame Web v Londýne.
debata (2)

Dakotu Johnsonovú si mnohí diváci navždy budú pamätať ako Anastasiu Steelovú z erotickej trilógie podľa kníh Päťdesiat odtieňov sivej. Vzťah s tajomným milionárom Christianom Greyom vzal útokom kníhkupectvá a obývačky najprv v knižnej podobe, aby sa ho neskôr ujal Hollywood zachytávajúc aj početné intímne scény dvojice v duchu praktík BDSM. Teraz Dakota Johnon hrá titulnú rolu v projekte Madame Web. Dcéra zo známej hereckej rodiny – je potomkom herečky Melanie Griffithovej a herca Don Johnsona – sa tak ocitla v postave jednej z najcharizma­tickejších hrdiniek marvelovského univerza.

Aaron Taylor-Johnson Čítajte viac Meno nového Bonda nedá fanúšikom spávať. Toto je 10 horúcich kandidátov, najväčšie šance má vraj... počkajte, keď ho uvidíte bez trička

Madame Web je vlastne Cassandra Webb, zdravotníčka na Manhattane, ktorá disponuje jasnovideckými schopnosťami. Nútená konfrontovať odhalenia o svojej minulosti, nadväzuje vzťah s troma mladými ženami predurčenými pre silnú budúcnosť, ktoré však musí chrániť pred mužom, ktorý na prvý pohľad pripomína Spider-Mana, no je hlavným záporákom filmu menom Ezekiel Sims.

Herečka Dakota Johnson v kreácii Versace na...
Herec Tahar Rahim si v novej marvelovke zahral...
+2Herec Tahar Rahim a herečka Dakota Johnson...

Tvorcovia dej novinky pozmenili oproti pôvodnému komiksu a ako už naznačuje trailer, 33-ročná Dakota sa spoločne s triom hereckých kolegýň ocitne v množstve akčných situácií – zatiaľ čo v komikse Amazing Spider-Man, kde sa prvýkrát objavila v roku 1980, je pre svoju chorobu pripútaná k sieti prístrojov. Udržiavajú ju pri živote a pripomínajú pavúčiu sieť (z toho aj slovíčko „web“).

zväčšiť Herec Tahar Rahim a herečka Dakota Johnson... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Tahar Rahim a herečka Dakota Johnson Herec Tahar Rahim a herečka Dakota Johnson spoločne predstavili novinku Madame Web v Londýne.

Dakota Johnson, ktorá film predstavila v stredu v Londýne na foto-stretnutí s novinármi, sa v rozhovore pre Entertainment Weekly priznala, že absolvovala množstvo akčných scén jázd mestom sama. „Som v tom zjavne dobrá,“ vyhlásila pre magazín. „Zdá sa, že dokážem fakt bláznivé veci s autami. Šoférovala som sanitku. Šoférovala som taxík. Vlastne som šoférovala všetko v tom filme. Takže si hovorím: Bacha na mňa, Tom Cruise,“ zavtipkovala si herečka v rozhovore.

Herečka Dakota Johnson na návšteve lokálneho...
Producentka Ro Donnelly (vľavo) a Dakota...
+4Herečka Dakota Johnson na filmovom festivale v...

Okrem Johnsonovej diváci uvidia v snímke aj Tahara Rahima, ktorý sa predstavuje ako hlavná záporná postava filmu, či Sydney Sweeneyovú alebo Isabel Mercedovú či Celeste O'Connorovú. Réžiu mala na starosti britská režisérka S.J. Clarkson, pre ktorú ide o filmový celovečerný debut.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Dakota Johnson #Marvel #Madame Web

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...