Meno nového Bonda nedá fanúšikom spávať. Toto je 10 horúcich kandidátov, najväčšie šance má vraj... počkajte, keď ho uvidíte bez trička

Od oficiálneho ohlásenia faktu, že herec Daniel Craig končí v úlohe Jamesa Bonda, sa neustále objavuje otázka, ktorý herec ho nahradí ako nástupca slávneho hrdinu kníh Iana Flemminga.

01.02.2024 00:00
debata (7)

Portál JustJared.com len nedávno zverejnil desiatku najhorúcejších kandidátov, ktorých mená sa vraj v súvislosti s predstaviteľom agenta Jeho veličenstva objavujú v hollywoodskych kuloároch najčastejšie. Niektorý z nich dokonca mali absolvovať už aj kamerové skúšky a podľa šuškánd z filmového biznisu sa až trio hercov z uvedenej desiatky ocitlo v pozícii najviac zvažovaných kandidátov.

Herec Richard Madden na uvedení seriálu Citadel.
Herec Richard Madden.
+20Herec Callum Turner uviedol seriál Masters of...

Ktorý z nich má najväčšie šance, nedávno odhadovali aj boomejkeri a tipéri. Pozrite sa na zoznam, ktorý priniesol portál JustJared.com. Isté však stále nie je nič.

Šance má ‚bodyguard‘ aj nová láska slávnej speváčky

V zozname desiatich kandidátov sa skloňujú mená hercov ako Richard Madden aj Callum Turner. Prvého si diváci pamätajú zo seriálu Bodyguard ale aj marvelovky The Eternals, druhý je vychádzajúcou hviezdou Hollywoodu. Turner, ktorý aktuálne účinkuje v seriáli Masters of the air, je aj novým milencom speváčky Dua Lipy (viac tu).

Herec Callum Turner uviedol seriál Masters of... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Callum Turner Herec Callum Turner uviedol seriál Masters of the Air v New Yorku.

Bude 007 konečne mať inú ako bielu farbu pleti?

Až traja hereckí predstavitelia s inou ako bielou farbou pleti sa skloňujú v diskusiách o novom predstaviteľovi Jamesa Bonda. Pri prvom sú šance pomerne nízke, reč je o hercovi Paapa Essieduovi, ktorý sa objavil v seriáli I May Destroy You.

zväčšiť Herec Rege-Jean Page. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Rege-Jean Page. Herec Rege-Jean Page.

Väčšie určite má Damson Idris, ktorý sa objaví aj v novom a očakávanom filme po boku Brada Pitta. Aj fanúšikovia by však azda najviac dopriali zisk úlohy hercovi Rege-Jeanovi Pageovi, britskej hviezde seriálu Bridgerton. Muž, ktorého už dvakrát zaradili do čela zoznamu najkrajších hercov planéty, je však podľa mnohých až príliš „pekný“ na túto úlohu.

Svetu neznámi aj (mega)slávni

Desiatka obsahuje aj mená hereckých talentov, ktoré zaujali svojou charizmou, talentom či fyzickou formou. Akurát im chýba svetové renomé (to by však nebol problém, ani Daniel Craig pri prvom filme Bonda nemal ešte svetovú popularitu). Podľa portálu sa v zozname objavili aj herci Jack Lowden (seriál Slow Horses na Apple TV+) či James Norton (seriál Happy Valley).

Ladislav Bédi Čítajte viac Našlo Slovensko nový mužský idol vo vianočnej rozprávke? Hrdina Troch zlatých dukátov hrával futbal, na obrazovke neohúril len svalmi

Britskú zostavu potom dopĺňa dvojica pánov, ktorých popularita a postavenie v Hollywoode je naozaj silné. Reč je o Tomovi Hardym a Henrym Cavillovi. Druhý menovaný sa dokonca v minulosti na konkurze na rolu Bonda zúčastnil, no vtedy ešte vraj bol primladý (a príliš spojený s rolou Supermana). Pri Hardym sa bondovská úloha spomína už niekoľko rokov, ale sám herec svoj záujem o ňu nikdy nepotvrdil.

Najväčší favorit? Toto je on…

Na vrchole desaťčlenného zoznamu sa ocitol herec, ktorý má vraj najväčšie šance byť novým Jamesom Bondom. Je to Aaron Taylor-Johnson, 33-ročný britský herec, ktorého diváci poznajú z akčného filmu Kick-Ass, snímky Bullet Train či marveloviek. Taylor-Johnson, inak ženatý s režisérkou Sam Taylor-Johnsonovou, ktorá je od neho staršia o rovných 23 rokov, je v neuveriteľnej fyzickej forme (zábery bez trička nájdete v galérii).

zväčšiť Herec Aaron Taylor-Johnson na premiére v roku... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Aaron Taylor-Johnson na premiére v roku 2022. Herec Aaron Taylor-Johnson na premiére v roku 2022.

Viackrát to dokázal aj na filmovom plátne a mimoriadne talentovaný je aj herecky. Podľa mnohých má presne šarm, razanciu, ale aj nehu, akú súčasný agent potrebuje a viaceré zasvätené zdroje tvrdia, že Aaron už má za sebou dôležitý kamerový test a v podstate sa len čaká na posledné áno. Uvidíme, či sa tak stane…

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #kandidát #zoznam #James Bond #Henry Cavill #tipy #Aaron Taylor-Johnson #James Norton

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....