Ošiaľ menom Duna štartuje, úchvatná Zendaya bola kráľovnou v Mexiku. Timothée Chalamet prezradil, čo pre neho urobila pred rokmi

Svetová premiéra je naplánovaná do Paríža, ale už pár dní pred ňou sa hviezdy pokračovania filmu Duna objavili v Mexiku.

07.02.2024 00:00
Zendaya Foto: ,
Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Torishéju na premiére filmu Dune: Part Two" v Mexiku.
debata

Práve tu sa konalo prvé veľké mediálne stretnutie hercov a tvorcov snímky so zástupcami médií. Mexickí fanúšikovia aj zástupcovia tlače sa dočkali všetkých hlavných hrdinov, nechýbal Timothée Chalamet, Austin Butler, ani herečky Florence Pugh a Zendaya.

Zendaya Čítajte viac Väčšiu divu v Hollywoode nenájdete... Zendaya ovládla mesto módy, fotografi sa kvôli nej takmer pošliapali. Prišla aj slávna blondínka

Posledná menovaná sa radí medzi najväčšie superstar súčasnosti – čo konieckoncov potvrdila aj nedávno na týždni módy haute couture v Paríži. Keď sa objavila na prehliadkach Schiaparelli a Fendi, tak sa fotografi takmer ušliapali, aby získali jej záber a museli ich napokon usmerňovať organizátori podujatia.

Herečky Florence Pugh (vľavo) a Zendaya...
Herečka Florence Pugh tiež rozdávala mexickým...
+13Americká herečka Zendaya v kreácii Bottega...

V Mexiku bola Zendaya tiež za hviezdu a už tradične aj ambasádorku absolútne nezameniteľného módneho štýlu. V súčasnosti len ťažko nájdete inú hviezdu, ktorá by sa s módou hrala a experimentovala tak ako práve hrdinka seriálu Eufória. Samozrejme, Zendaya to robí s výraznou pomocou štylistu Lawa Roacha.

zväčšiť Zľava: Herci Josh Brolin, Austin Butler,... Foto: SITA/AP, Marco Ugarte
Mexico Dune Zľava: Herci Josh Brolin, Austin Butler, Timothee Chalamet, režisér Denis Villeneuve a herečky Florence Pugh a Zendaya uviedli snímku Duna: Časť druhá,

V Mexiku siahla po extravagantnej kreácií značky Torishéju, ktorá pripomínala róbu eklekticky ovplyvnenú futuristickým odevom a kostýmovými detailmi. Výsledok bol neprehliadnuteľný a Zendaya si vyslúžila nadšené reakcie na sociálnych sieťach, ale aj medzi vlastnými kolegami. Na večernej premiére to potom bola kreácia z dielne Bottega Veneta. A nával fanúšikov, ktorí túžili po podpise či fotografii, bol obrovský (pozrite sa v galérii).

Zendaya Čítajte viac Takto ste Jennifer Lopezovú nikdy nevideli. Na parížskej prehliadke prekvapila. Zendaya ohúrila... konieckoncov, ako vždy

Herečka, ktorá tvorí pár s kolegom Tomom Hollandom, iba nedávno navštívila aj talk-šou Jimmyho Kimmela. Prišla tam v spoločnosti tria svojich kolegov. Timothée Chalamet prezradil, ako mu pred pár rokmi pomohla, keď sa prisťahoval do New Yorku. „Zendaya mi pomohla zariadiť môj prvý apartmán v New Yorku,“ prezradil herec, ktorý vyhlásil, že má so svojimi kolegami veľmi kamarátske vzťahy. „Malo to taký nádych bytu tínedžerského chlapca. Takže sme museli pridať pár nutností do normálneho bytu,“ zavtipkovala na vysvetlenie Zendaya v populárnej talk-šou.

Film Duna: Časť druhá uvedú hviezdy okrem spomenutého Paríža aj v Abú Zabí, v juhokórejskom Soule a New Yorku. Poslednou premiérou bude premiéra v Los Angeles. Do kín film príde koncom februára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #Zendaya #Timothee Chalamet #Duna

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...