Dua Lipa v koži, rakúska kráska v nežnej róbe a Kylie Minogue akoby sa jej nedotkol čas, ale kráľovnou Brit Awards bola... Pozrite si TOP looky hviezd

Výsledky hudobných cien Brit Awards za rok 2024 sú známe. Podoba hviezd na červenom koberci bola aj tento rok pútavá.

03.03.2024 07:29
Dua Lipa Foto: ,
Speváčka Dua Lipa pózuje fotografom v kreácii Versace.
debata

V zozname dám, ktoré sa objavili pred objektívmi, zaujali známe mená ako Dua Lipa či Kylie Minogue. Prvá stavila na kožený model z dielne Versace, ktorý ukážkovo zvýraznil jej krivky a hoci sa zdalo, že čosi podobné už na sebe mala, stále jej to prihralo status jednej z najlepšie oblečených žien večera.

Alex Lundqvist a jeho manželka Keytt Lundqvist Čítajte viac Najkrajšia žena sveta stojac nad ním hore bez, tak spomína na štart slávnej kariéry: O pár rokov si švédsky model vzal ženu, s ktorou láska kvitne dodnes

Pri austrálskej rodáčke Kylie Minogue sa zdalo, že čas sa u nej zastavil už pred pár rokmi. Hoci tento oslávi už 56. narodeniny, pri pohľade na jej dievčenské črty, úsmev a vyžarovanie sa to zdá priam nemožné. A Kylie očarila aj atypickou kreáciou so sukňou, ktorá po stranách odhaľovala jej nohy v tmavých pančuchách. Bol to pre ňu špeciálny večer. Zástupcovia Brit Awards ju totiž ocenili špeciálnou cenou Global Icon Award za jej kariéru a prínos pre hudobný priemysel.

Rakúska topmodelka Nadine Leopold v kreácii...
Speváčka Dua Lipa pózuje fotografom v kreácii...
+27Speváčka Natasha Bedingfield.

Medzi dámami na červenom koberci zaujala tiež speváčka St. Vincent v kreácii Prada, alebo jej kolegyňa Caroline Polachek, ktorej model zapožičali priamo z parížskeho móla prehliadky Jean Paul Gaultier Haute Couture. Nechýbali ani odhaľujúce kreácie zakrývajúce len to najnutnejšie či archívne modely. V jednom zažiarila rakúska topmodelka Nadine Leopold. Obliekla si model Donna Karan z roku 2011.

Speváčka Kylie Minogue pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Kylie Minogue Speváčka Kylie Minogue pózuje fotografom na cenách Brit Awards 2024.

Tohtoročný ceremoniál Brit Awards však absolútne ovládla (a teraz je reč najmä o hudobnom rozmere) britská speváčka a pesničkárka Raye, ktorá zvíťazila v šiestich kategóriách. Je to zatiaľ najviac v histórii britských hudobných cien. Zo sobotňajšieho slávnostného večera si odniesla okrem iného ceny pre umelca roka, za album roka aj za najlepšiu pieseň, uviedol spravodajský server BBC News.

2024 Film Independent Spirit Awards - Arrivals Čítajte viac Páni policajti, úsmev... Oscarová Jessica Chastain sa postarala o moment, na ktorý týchto päť mužov nezabudne. Ceny ozdobila aj Hathaway či Portman

Dvadsaťšesťročná rodáčka z Londýna, ktorá na ceremoniál dorazila v luxusnej róbe Fendi Haute Couture, išla do vyhlasovania so siedmimi nomináciami, čo bol sám o sebe tiež rekord, a až na jednu všetkých premenila. Bodovala s albumom My 21st Century Blues i piesňou Escapism a stala sa napríklad tiež objavom roka.

Speváčka Raye triumfovala na cenách Brit Awards... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Britain Brit Awards 2024 Red Carpet Speváčka Raye triumfovala na cenách Brit Awards 2024.

„Nechápete, čo to pre mňa znamená,“ povedala dojatá Raye, keď po boku svojej babičky preberala cenu za album roka. „Som na tento album taká hrdá. Som zamilovaná do hudby. Jediné, čím som kedy chcela byť, bolo umelkyňou, a teraz som umelkyňou s albumom roka.“

Skupinou roka sa stala britská Jungle, medzinárodným umelcom roka potom americká speváčka SZA, ktorá v tejto kategórii porazila okrem iného Taylor Swiftovú a Miley Cyrusovú, ktorá ale bola ocenená za medzinárodnú pieseň roka za Flowers.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Brit Awards #Kylie Minogue #ocenení #Dua Lipa #Raye

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...