Zásnubný prsteň takmer odplavilo more, ich lásku nie... syn Jona Bon Joviho vzal slávnych rodičov na premiéru, podporili jeho vyvolenú

Fanúšikovia už s očakávaním vyhliadajú, kedy sa na Netflixe objaví ostatná séria Stranger Things. Ale ešte predtým je tu Damsel.

05.03.2024 00:00
NY Premiere of Netflix's "Damsel" Foto: ,
Herečka Millie Bobby Brown v kreácii Louis Vuitton a herečka Robin Wright v kreácii Fendi.
debata

Teda, ak máme byť presní – so Stranger Things tento nový film nemá veľa spoločného, čo sa deja týka. Je však zdrojom nadšenia pre fanúšikov herečky Millie Bobby Brownovej, ktorá stvárnila v snímke titulnú rolu. Film predstavila koncom uplynulého týždňa v New Yorku.

Alex Lundqvist a jeho manželka Keytt Lundqvist Čítajte viac Najkrajšia žena sveta stojac nad ním hore bez, tak spomína na štart slávnej kariéry: O pár rokov si švédsky model vzal ženu, s ktorou láska kvitne dodnes

Dvadsaťročná herečka sa objavila na červenom koberci po boku svojich kolegov – herečky Robin Wrightovej a herca Nicka Robinsona. Pozornosť patrila predovšetkým dámam, ktoré nepodcenili prítomnosť fotografov a predviedli sa v pompéznej garderóbe. Brownovú už nejaký čas oblieka módny dom Louis Vuitton a aj táto jej kreácia patrila do portfólia známeho parížskeho ateliéru. Wrightovej šaty s efektnou potlačou, ktorá opticky zužuje postavu, boli z dielne talianskej značky Fendi.

Herečka Millie Bobby Brown v kreácii Louis...
Zľava: Herečky Millie Bobby Brown, Robin Wright...
+7Herečka Robin Wright na premiére novinky Damsel...

Móda hrá na podobných akciách dôležitú rolu, ale tentoraz to boli aj celebritní hostia. A blízki. Práve Millie Bobby Brown sa dočkala poriadne silnej podpory, o ktorú sa postaral jej partner a snúbenec Jake Bongiovi. Áno, reč je o synovi speváka a hudobníka Jona Bon Joviho. A zdá sa, že hviezdu streamovacej platformy Netflix si obľúbil aj slávny tato, pretože na akcii nechýbal. S manželkou Dorotheou a so synom si zapózovali po boku hlavnej hrdinky a vyzeralo ako idylická rodinka.

zväčšiť Zľava: Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of Netflix's "Damsel" Zľava: Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Bongiovi a Jon Bon Jovi spoločne na premiére novinky Damsel.

Millie a Jake sú od apríla minulého roka zasnúbení, hoci majú len 20(Millie) a 21 rokov (Jake). Na návšteve u moderátora Jimmyho Fallona mladá herečka odhalila, ako prebehli zásnuby. O prsteň, ktorý mimochodom patril jej vlastným rodičom a ktorý dostal Jake od nich do daru pre svoju milovanú, vraj takmer prišli. Spevákov syn ju totiž požiadal o ruku na pláži a Millie prsteň vykĺzol z rúk. „Jake ho však zachránil a celé to bolo naozaj magické,“ vysvetlila americká star.

Nechcem byť ženou, ktorá hovorí za našich čias to bolo lepšie, vraví Jana Švandová. Nezľakne sa babičky, protivnej svokry ani Sex O'Clock.
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #zásnuby #Millie Bobby Brown #Jake Bongiovi

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....