Syn Madonny a Guya Ritchieho ako elegantný fešák, vyzerá ako otcovo mladšie ja. Pozornosť si ukradla aj dáma po boku... je to nová láska

Na verejnosti sa neobjavuje tak často, ale jedno je isté - ku slávnym rodičom má veľmi silný vzťah a podporí ich vždy, keď to je možné. Rocco Ritchie, syn speváčky Madonny a režiséra Guya Ritchieho, nechýbal ani na premiére seriálu The Gentlemen.

12.03.2024 10:00
854400628 Foto:
Rocco Ritchie a jeho partnerka Olivia Monjardin na londýnskej premiére nového seriálu The Gentlemen v réžii Guya Ritchieho, Roccovho otca.
debata

Novinka z produkcie Netflixu je projektom samotného Ritchieho a nadväzuje na jeho film z roku 2019, ktorý zaznamenal slušný úspech v kinách. Tentoraz sa však britský rodák presunul z filmového plátna na televízne obrazovky. To mu dalo priestor výraznejšie rozvinúť jednotlivé charaktery, zápletky a priniesť aj nové zaujímavé postavy.

Untitled Session114886 Čítajte viac Michaela Kocianová: Štyri roky som chodila do Paríža a nebola na Eiffelovke. Život modelky má veľa pozitív, ale nežijeme vo vatičke

Vôbec prvýkrát spolupracoval napríklad s hercom Rayom Winstoneom. „Chcel som s ním robiť už naozaj dlho a potvrdilo sa mi, že to bola správna túžba. Ray bol úžasný,“ citoval Ritchieho portál HelloMagazine.com. Päťdesiatpäťročného režiséra, ktorý je okrem Rocca aj otcom ďalších troch detí, sprevádzala jeho manželka Jacqui Ansley.

Herec Theo James na londýnskej premiére nového...
Aj futbalista David Beckham sa objavil na...
+7Zľava: Herci Max Beesley, Ray Winstone, režisér...

Pozornosť si však vyslúžil aj syn, ktorého mamou je kráľovná popu a Ritchieho ex-manželka Madonna. Rocco dorazil v elegantnom pánskom obleku a pripomínal mladšiu verziu svojho slávneho otca. Po jeho boku sa objavila aj príťažlivá modelka Olivia Monjardin, s ktorou tvoria pár od jesene minulého roka.

zväčšiť Zľava: Herci Max Beesley, Ray Winstone, režisér... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
Britain Gentlemen Series Zľava: Herci Max Beesley, Ray Winstone, režisér Guy Ritchie a David Beckham na londýnskej premiére.

23-ročný Rocco vyzeral veľmi elegantne a zamilovane, jeho polovička patrila medzi najlepšie oblečené dámy, keď sa predviedla v rafinovaných čiernych šatách. Červený koberec zaplnili aj ďalšie hviezdy – okrem hlavných hrdinov – už spomenutého Winstonea či Thea Jamesa a Kaye Scodelario, prišiel aj David Beckham alebo Jason Statham. Viac si pozrite v galérii.

Herečka Anya Taylor-Joy prišla v kreácii...
Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #podpora #Guy Ritchie #Rocco Ritchie

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...

+ Zdravá strava a dostatok vody posilnia vaše telo i ducha.
Nové príležitosti v práci privedú k finančnému rastu....