Móda z Českého leva: Issová zo Zrady si trúfla na najodvážnejšie šaty večera, Pauhofová ohúrila v Holubcovi a Germáni... to je Hollywood!

Filmové ceny Český lev sa stali v sobotu večer príležitosťou pre množstvo domácich hviezd predviesť sa v hollywoodskom štýle. Hoci neboli nominované, slovenské zástupkyne triumfovali.

09.03.2024 21:44 , aktualizované: 22:44
debata (7)
zväčšiť Herečka Klára Issová predviedla jednoznačne... Foto: Profimedia
Klára Issová Herečka Klára Issová predviedla jednoznačne najodvážnejší výstrih večera. S kabelkou Bvlgari.

Na akcii v susednom Česku, kde sa rozdávali české „Oscary“, sa objavila aj herečka Táňa Pauhofová, ktorá do stovežatej zavítala na jednu noc aj s manželom Jonatánom Pastirčákom. Ryšavka si na slávnostný večer vybrala trblietavú kreáciu z kolekcie Concrete od slovenského dizajnéra Marcela Holubca a vyzerala skutočne očarujúco. Trendový metalický look, výrazné ramená a ich spojenie s nežne dievčenským vyžarovaním Pauhofovej sa skončilo výsledkom ukážkového módneho looku. Pastirčáka tiež obliekol Holubec. Mimochodom, kolekcia Concréte, ktorú mala herečka na sebe, získala v minulosti aj cenu kolekcie roka a slovenský dizajnér si za ňu odniesol cenu za umenie v kategórii Dizajn za rok 2022.

Herečka Klára Issová navštívila redakciu Pravdy. Čítajte viac Klára Issová: Byť nežná a éterická mi už liezlo hore krkom

O ten sa postarala aj ďalšia známa Slovenka – herečka Natália Germáni, ktorá síce nominovaná nebola, no reprezentovala film Jej telo (nomináciu zaň mala herečka Denisa Barešová). Slovenka dorazila v spoločnosti dobrej kamarátky Alžbety Ferencovej, predstaviteľka zo seriálu Iveta stavila skôr na ľúbivú klasiku, jej kolegyňa bola originálna a neprehliadnuteľná.

Herečka Elizaveta Maximová v kreácii od...
Herečka Jana Plodková na cenách Český lev 2024...
+17Herečka Klára Issová na cenách Český lev 2024.

Germáni si vybrala model Martina Kohouta, atypicky strihovo riešené šaty, ktoré však fungovali v spojení s nositeľkou na jednotku. S hviezdičkou. Aj s nahladko začesaným mikádom a líčením, ktoré si Germáni vybrala. Na herečke vidieť výrazný vplyv jej života v Amerike a tiež to, že sa vôbec neobáva módneho experimentovania a mení sa ako chameleón. Takto by sa nestratila na žiadnom červenom koberci – či už by išlo o Paríž, Miláno, alebo Hollywood.

zväčšiť Herečky a dobré kamarátky Alžbeta Ferencová... Foto: Profimedia
855260360 Herečky a dobré kamarátky Alžbeta Ferencová (vľavo) a Natália Germáni na cenách Český lev.

Pozornosť slávnostného večera patrila aj inej hviezde slovenských obrazoviek – v tomto prípade však českej herečky Kláry Issovej, ktorá každý pondelok láka k obrazovkám státisíce divákov v projekte Zrada. Predstaviteľka hlavnej role Evy Polákovej stavila na trblietavé šaty s najodvážnejším výstrihom večera. Siahal až takmer po pupok a Issová si do výstrihu pridala visiaci náhrdelník a pridala zvodný úsmev. Ak tvrdí, že už netúži byť éterická víla, tak toto je cesta, ako sa to podarilo.

Herečka Táňa Pauhofová v kreácii od Marcela... Foto: Profimedia
855262376 Herečka Táňa Pauhofová v kreácii od Marcela Holubca a jej manžel Jonatán Pastirčák.

Medzi pozvanými dámami zaujala tiež herečka Jana Plodková v kreácií Zuzany Kubíčkovej či Elizaveta Maximová, ktorú obliekol slovenský dizajnér Boris Kráľ. Medzi pozvanými zaujala tiež nominovaná herečka Martha Issová či napríklad veľmi pôvabne zvodná Marika Šoposká. Jednu z cien večera si odnášala aj herečka Milena Steinmasslová, ktorá sa zase zaradila v šatách od Tatiany Kovaříkovej medzi najelegantnejšie dámy slávnostného večera. Viac si pozrite v galérii.

bratia mensia Čítajte viac Najlepším českým filmom roka sú Bratia. Ktorý herec a herečka získali Českého leva?

Slovensko triumfovalo aj počas ocenení a to vďaka minisérii Matematika zločinu od Petra Bebjaka, ktorá sa stala najlepším televíznym filmom alebo minisériou roka. Viac čítajte v sekcii Mediaklik.

Každý môže nakladať so svojím telom, ale aj so životom, ako chce, hovorí Natália Germáni
Video
Zdroj: TV Pravda
Zrada bola najväčšia výzva, akú som v mojej hereckej kariére dostala
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Klára Issová #Táňa Pauhofová #Český lev #Natália Germáni

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...