Z parketu si odskočila do kina, Jakab Rakovská doslova žiarila. Nebola jediná, hviezda Mamy na prenájom Kanátová opäť ukázala top štýl

Ďalší domáci počin filmových tvorcov vstupuje do kín. Jednou z jeho hviezd je aj herečka, ktorá účinkuje v tanečnej šou.

13.03.2024 13:00
debata
Herečka Anna Jakab Rakovská a jej manžel Robo... Foto: Continental Film
JZEM1645 Herečka Anna Jakab Rakovská a jej manžel Robo Jakab.

Reč je o slovenskej predstaviteľke Anne Jakab Rakovskej, ktorá doplnila medzinárodné – česko-slovenské – herecké osadenstvo, aby stvárnila jednu z rol v krimi filme Fentasy. V pondelok večer sa uskutočnila slávnostná premiéra, na ktorej manželka herca Roba Jakaba nechýbala.

Monika Horváthová zo seriálu Mama na prenájom Čítajte viac Horváthovej z Mamy na prenájom manželstvo pristane, takto žiarila na Let's Dance. O prekvapenie sa postarala aj iná dáma, hviezda JOJ-ky na markízackej šou?

Iba večer predtým sa Rakovská zvŕtala na tanečnom parkete (o druhom kole Let's Dance čítajte viac tu), kde jej to – aj podľa porotcovských hodnotení – ide veľmi dobre. Následne sa objavila na slávnostnej premiére a predviedla svoj sympatický úsmev a biely nohavicový kostým. Sprevádzal ju, samozrejme, aj jej životný partner.

Herečka Anna Jakab Rakovská a jej manžel Robo...
Herečka Kristína Kanátová stvárnila hlavnú...
+12Speváčka Veronika Strapková priviedla aj svoju...

Rakovská však nie je jedinou slovenskou herečkou, ktorá sa v snímke objavila po boku českého herca Davida Švehlíka. Ďalšou je jej kolegyňa Kristína Kanátová – diváci ju môžu poznať z obľúbených projektov ako Nemocnica či Mama na prenájom.

Herečka Kristína Kanátová stvárnila hlavnú... Foto: Continental Film
Kristína Kanátová Herečka Kristína Kanátová stvárnila hlavnú ženskú rolu v príbehu Fentasy.

Tridsaťjedenročná rodáčka z Bratislavy už viackrát v minulosti potvrdila, že patrí medzi dámy, ktoré sa rady hrajú s módou a štýlom. Výsledok bol zjavný aj na pondelňajšom evente. Kanátová tentoraz stavila na sukňu s atypickým stredovým rozparkom a čierny oversized top, ktorý doplnili rukavice a na nohách zase lakované čierne čižmy. Nie veľa domácich herečiek má odvahu sa v móde trochu viac prejaviť a vybočiť z vychodených cestičiek, no Eva z Mamy na prenájom k nim určite nepatrí.

855247190 Čítajte viac Móda z Českého leva: Issová zo Zrady si trúfla na najodvážnejšie šaty večera, Pauhofová ohúrila v Holubcovi a Germáni... to je Hollywood!

Na Kanátovej stála aj veľká časť zodpovednosti v rámci novinky Fentasy, keďže v nej stvárnila jednu z hlavných postáv. Zahrala si Sofiu, sebavedomú mladú ženu, ktorá sa rozhodne zarobiť poriadny balík na výrobe a predaji fentanylu. Po krku jej pôjde policajný detektív, ktorého stvárňuje už spomenutý David Švehlík, ale aj jeho kolegyňa s tvárou Anny Jakab Rakovskej. Na premiére z hereckých hrdinov filmu nechýbali ani Peter Ondrejička, Viktória Šuplatová, Tomáš Magát či Bronislava Kováčiková. Viac si pozrite v galérii.

Bola som taký buldozér, syn ma naučil ženskosti, hovorí Švidraňová
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Kristína Kanátová #David Švehlík #Anna Jakab Rakovská #Fentasy

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...