Bez zlatej sošky a na nože? Gosling s Bluntovou vzájomnú škriepku iba hrali, pár dní po Oscaroch sú znovu spolu. Čo je za tým?

Zahrali si v dvojici filmov, ktorým patril uplynulý rok. A obaja získali za svoje výkony dokonca nominácie na Oscara.

15.03.2024 00:00
2024 SXSW - "The Fall Guy" Foto: ,
Herec Ryan Gosling prichádza na uvedenie novinky The Fall Guy v rámci South by Southwest Film Festival v americkom Texase.
debata

Už niekoľko dní je jasné, že ani jeden zo známych hercov túto šancu nepremenil. Herečka Emily Blunt z hitu Oppenheimer aj jej kolega Ryan Gosling z projektu Barbie odchádzali domov s prázdnymi rukami. Teda, nie tak celkom… na konte mali aspoň jeden zo zábavnejších momentov dlhočizného večera. Keď sa totiž pred hostí postavili, zahrali scénku o vzájomnej nevraživosti dvojice projektov a vyvolali smiech v celej sále aj pri televíznych obrazovkách.

96th Academy Awards - Roaming Arrivals Čítajte viac Všetci čakali, či sa ukáže... ale Gosling prišiel na dôležitý večer svojej kariéry s inou ženou. Jeho vlastná mu do pár hodín poslala odkaz

Súperenie medzi životopisnou drámou o stvoriteľovi atómovej bomby a feministicky ladeným filmom o slávnej bábike bolo možno zdrojom na humorný skeč, ale v skutočnosti sa hollywoodsky fešák a jeho talentovaná a príťažlivá britská kolegyňa majú navzájom veľmi radi. A nielen to. Dokonca sa tentoraz spojili v jednom projekte.

Emily Blunt sa objavila na premietaní snímky...
Herec Ryan Gosling pózuje fotografom na uvedení...
+7Britská herečka Hannah Waddingham.

Už pár dní po slávnostnom víkendu zavítali obaja herci na filmový festival v americkom Texase, aby tu predstavili filmovú novinku The Fall Guy. Akčný film sa odráža od pôvodného televízneho seriálu a zachytáva osudy filmových kaskadérov. Obaja herci si tak pod vedením režiséra Davida Leitcha užili aj množstvo akčných a divokých scén.

Herečka Emily Blunt na predstavení filmu The... Foto: SITA/AP, Jack Plunkett
Emily Blunt Herečka Emily Blunt na predstavení filmu The Fall Guy počas South by Southwest Film Festival v americkom Texase. V kreácii Balmain.

Ich výsledok vidieť aj mimo plátna. Napríklad na známej herečke, ktorá pre rolu podstúpila fyzickú prípravu a už od pohľadu pôsobí vyšportovanejšie. Azda aj to bol dôvod, prečo v Texase fotografom odhalila bruško v kreácii Balmain. Okrem Goslinga a Bluntovej sa medzi účinkujúcimi objaví aj herečka Hannah Waddingham či herec Winston Duke.

Salma Hayek Čítajte viac Toto už zaváňa mágiou alebo elixírom mladosti: Salma Hayek má 57, ale medzi hviezdami o polovicu mladšími ohúrila ako totálna diva

Mimochodom, hoci vo filme The Fall Guy ústredná herecká dvojica Gosling a Blunt stvárňujú dvojicu, ktorá k sebe zahorí láskou aj napriek počiatočnej nevraživosti, v súkromí je každý z nich šťastne zadaný. Herečka už niekoľko rokov žije s kolegom Johnom Krasinskim, zatiaľ čo Gosling je ženatý s herečkou Evou Mendesovou. Prekvapivé však bolo, že na Oscaroch ho nesprevádzala – po jeho boku bola iná žena.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emily Blunt #Ryan Gosling #Barbie #Oppenheimer

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...