Toto je priam šokujúca premena! Zendaya zdobí každú akciu ako krásny chameleón, ale... sotva si ešte pamätáte, že by vyzerala takto

Nepochybne aj pre početné verejné vystúpenia a podporu filmu Duna: Časť druhá sa posledné týždne skloňovalo jej meno všade. A tiež pre unikátny módny štýl, ktorý predvádzala.

19.03.2024 00:00
debata
Tenistka Iga Swiateková (vľavo) a herečka... Foto: SITA/AP, Ryan Sun
Iga Swiateková (vľavo) a herečka Zendaya Tenistka Iga Swiateková (vľavo) a herečka Zendaya na turnaji BNP Paribas Open v kalifornskom Indian Wells.

Herečka a speváčka Zendaya je posledné roky pravidelne zaraďovaná medzi najlepšie oblečené dámy planéty (a celkom právom). V záplave jej verejných vystúpení sa každý týždeň objavila nejaká nová podoba, ktorá posúvala hranice módnej prezentácie, ale aj celkového herečkinho imidžu v očiach verejnosti.

Zendaya a jej kolega Austin Butler Čítajte viac Odhalené torzo a zlato na šatách, Zendaya ohúrila na ďalšej premiére, ale... táto kolegyňa si uchmatla ešte viac pozornosti: Dôvod? Vyzerala ako umelecké dielo

Azda aj vy ešte máte v pamäti napríklad nedávny „robotický“ look z londýnskej premiéry filmu Duna či futuristickú kreáciu z mexickej premiéry alebo elegantnú oscarovú róbu za desaťtisíce eur s originálnym motívom palmových listov (všetky nájdete v našej galérii). Počas uplynulého víkendu sa však 27-ročná Zendaya predviedla celkom inak. A to bol vlastne aj dôvod na prekvapenie.

Herečka Zendaya v kreácii Roberto Cavalli na...
Herečka Zendaya na podujatí 2024 Essence Black...
+20Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.

Hviezda seriálu Eufória sa totiž objavila na tenisovom turnaji Indian Wells, kde sa tiež zúčastnila ako celebrita, ktorá odovzdala hlavnú trofej. Jednoduhosť, ležérnosť a športový ráz jej podoby boli v kontexte uplynulých týždňov priam „šokujúce“. Mnohí totiž možno už aj zabudli, že Zendaya má tiež svoju bežnejšiu a športovejšiu podobu.

zväčšiť Tenistka Iga Swiateková (vľavo) a herečka... Foto: Profimedia
857627675 Tenistka Iga Swiateková (vľavo) a herečka Zendaya od hlavy po päty v značke Louis Vuitton na turnaji BNP Paribas Open v kalifornskom Indian Wells.

Samozrejme, ani v tomto prípade sa to nezaobišlo bez luxusu. Ako ambasádorku módneho domu Louis Vuitton ju obliekol rovnomenný ateliér do kombinácie bieleho topu, športovej bielej bundy na zips s logom a krátkej tenisovej sukničky. Takto vyzbrojená si najprv pozrela finálový turnajový zápas, aby potom pogratulovala Poľke Ige Swiatekovej k triumfu.

Britain Dune: Part Two World Premiere Čítajte viac Nie, toto nie je počítačová ilúzia, ale módny vrchol roka... Zendaya ako robot na premiére v Londýne vyrazila všetkým dych, potom brnenie zhodila

Víkendová akcia nepriniesla len jedno „prekvapenie“. O ďalšie sa postarala aj spoločnosť pôvabnej herečky. Po dlhšom čase sa totiž ukázala na verejnosti so svojím priateľom Tomom Hollandom, hercom známym z hitu Spider-Man. Pri jeho nakrúcaní sa dvojica zoznámila. Ich spoločný záber nájdete v galérii, zdá sa, že tenisová atmosféra ich úplne vtiahla.

V dobe temna nás môže humor zachrániť, hovorí Simona First Salátová
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tenis #Louis Vuitton #štýl #Zendaya #Tom Holland

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...