Odhalené torzo a zlato na šatách, Zendaya ohúrila na ďalšej premiére, ale... táto kolegyňa si uchmatla ešte viac pozornosti: Dôvod? Vyzerala ako umelecké dielo

Do príchodu filmu Duna: Časť druhá do kín po celom svete zostáva ešte pár dní. Hviezdy a tvorcovia snímky pokračovali v turné slávnostných premiér aj počas uplynulého víkendu. V New Yorku.

26.02.2024 17:30
Zendaya a jej kolega Austin Butler Foto: ,
Herečka Zendaya a jej kolega Austin Butler na premiére filmu Duna: Časť druhá v kreácii Stephane Rolland Haute Couture.
debata (2)

Veľké jablko sa stalo ďalším miestom, kde sa druhá čas veľkolepej ságy dočkala uvedenia pred stovkami fotografov a novinárov. A, samozrejme, za účasti hviezdnych mien z obsadenia, ktoré je tiež lákadlom pre fanúšikov navštíviť kiná.

Britain Dune: Part Two World Premiere Čítajte viac Nie, toto nie je počítačová ilúzia, ale módny vrchol roka... Zendaya ako robot na premiére v Londýne vyrazila všetkým dych, potom brnenie zhodila

Herečka a speváčka Zendaya je v očiach médií aj verejnosti hlavnou hviezdou celého zoskupenia – moment, aký sa jej podaril v Londýne, teda predvedenie sa v legendárnej kovovej kreácii z dielne Mugler – sa však tentoraz neopakoval.

Herečka Zendaya na premiére filmu Duna: Časť...
Herečka Florence Pugh v kreácii Valentino Haute...
+18Herec Austin Butler.

Hrdinka seriáli Eufória, ktorá v Dune stvárňuje mystickú Chani, sa predviedla v kreácii Stephane Rolland Haute Couture a jej celkový zjav bol tentoraz o niečo klasickejší. Hoci aj s prvkami originálnych detailov – transparentných prestrihov na brušku a stehnách a zlatých detailoch na bielej tubovej kreácii od francúzskeho dizajnéra.

zväčšiť Herečka Anya Taylor-Joy v kreácii Maison... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Anya Taylor-Joy v kreácii Maison Margiela Artisanal. Herečka Anya Taylor-Joy v kreácii Maison Margiela Artisanal.

Aj kolegyne hlavnej ženskej hrdinky sa však v premiérových momentoch v New Yorku ukázali v top forme. Azda najväčšiu pozornosť popri Zendayi pútala jej americká kolegyňa Anya Taylor-Joy, herečka známa zo seriálu Dámsky gambit. Blondínka, ktorá je tvárou značky Dior, tentoraz prekvapila výberom iného ateliéru. Jej kreácia Maison Margiela Artisanal však bola ukážková – pochádza z ostatnej kolekcie módneho domu, ktorú módni kritici zaradili medzi najvydarenejšie kolekcie posledných rokov a väčšinu odevov z nej prirovnávajú k hotovým umeleckým dielam. Aj v pomyselnom súboji hviezd by sa možno dala považovať voľba Taylor-Joyovej za ešte vydarenejšiu ako v prípade Zendaye.

Sandra Hüller Čítajte viac Oscarovú nomináciu takmer zmeškala, lebo šla vyniesť smeti. Nemecký herecký zázrak si z Hollywoodu ťažkú hlavu nerobí, takto uzemnil Kimmela

Slávnostnú premiéru ozdobili aj dámy Florence Pugh v kreácii Valentino Haute Couture či herečka Lea Seydoux v modeli Louis Vuitton. Herec Timothée Chalamet,pred­staviteľa titulného hrdinu Paula Atreidesa, zaujal v kombinácii Prad. Jeho kolega Austin Butler v bielom smokingovom obleku.

zväčšiť Zľava: Anya Taylor-Joy, Souheila Yacoub,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of "Dune: Part Two" Zľava: Anya Taylor-Joy, Souheila Yacoub, Zendaya, Timothee Chalamet, Denis Villeneuve, Austin Butler, Rebecca Ferguson, Florence Pugh a Lea Seydoux uviedli v New Yorku film Duna: Časť druhá.

Film Duna: Časť druhá príde do kín v Severnej Amerike v piatok 1. marca, slovenskí diváci majú šancu vidieť ho už o deň skôr. Slovenská premiéra je naplánovaná na štvrtok 29. februára.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #New York #Valentino #Stephane Rolland #Zendaya #Florence Pugh #Anya Taylor-Joy #Duna: Časť druhá

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...