Nedokážem to kontrolovať, priznala Sydney Sweeney o komentároch o jej tele. Akoby som pre ľudí nebola človek...

Aj do slovenských kín príde nový horor Počatie. Hlavnú rolu v ňom stvárnila jedna z najdiskutovanejších hviezd súčasnosti. Americká herečka Sydney Sweeney.

21.03.2024 00:00
Sydney Sweeney Foto: ,
Herečka Sydney Sweeney na premiére hororu Počatie v kreácii Balmain.
debata

Známa blondínka sa objavila v projektoch ako Eufória či Biely lotos, ktoré jej prihrali svetovú pozornosť, za ostatný rok ju diváci mohli vidieť aj v projektoch ako Madame Web či Ľúbi ma, neľúbi ma. Filmy však nie sú mnohokrát to hlavné, preto je Sydney tak často stredobodom pozornosti médií či sociálnych sietí.

Sydney Sweeney v kreácii Marca Bouwera Čítajte viac Pred 20 rokmi v nich uchvátila Angelina Jolie, teraz si jej šaty obliekla najsexi blondínka Hollywoodu. Rozdiel? Neprehliadnuteľný...

Rodáčka z mesta Spokane v americkom štáte Washington sa aj vďaka svojmu zjavu a prezentácii v duchu klasických ikon a sexsymbolov zlatej éry Hollywoodu veľmi často ocitá v centre pozornosti práve pre svoj výzor. A tiež fyzické prednosti. Ona sama sa nedávno vyjadrila práve k tomu, ako danú rétoriku médií či fanúšikov v tomto duchu vníma.

Herečka Sydney Sweeney na premiére pózuje s...
Talianska herečka Simona Tabasco.
+4Zľava: Herečky Benedetta Porcaroli, Sydney...

„Vidím to a nemôžem si dovoliť reagovať,“ posťažovala sa herečka pre magazín Variety. „Neviem, ako to vysvetliť – stále sa na to sama snažím prísť. Ľudia majú pocit, že môžu o mne hovoriť akýmkoľvek spôsobom, pretože veria, že som upísala svoj život. Že už nie som na ľudskej úrovni, pretože som herečka," pokračovala Sweeney.

zväčšiť Jonathan Davino, snúbenec herečky Sydney... Foto: SITA/AP, Jack Plunkett
Jonathan Davino Jonathan Davino, snúbenec herečky Sydney Sweeneyovej na premiére novinky "Immaculate" (Počatie).

„Že moje postavy sú pre všetkých ostatných, ale zároveň ja ako Sydney už nevlastním samu seba. Je to zvláštny vzťah, ktorý ľudia so mnou majú a ktorý nemám pod kontrolou. Ani ho nemôžem kontrolovať,“ posťažovala sa 26-ročná herečka.

Herečka Natália Germáni vo filme Jej telo. Čítajte viac Porno aj šport si žiadajú vaše telo. Natália Germáni si trúfla na príbeh, ktorý si vypýtal jej vlastné

Sweeney, ktorú médiá naozaj pasujú (konieckoncov, aj to naše) do pozície nového sexsymbolu je v súkromí už niekoľko rokov zasnúbená. Jej vyvoleným je partner Jonathan Davino, s ktorým tvoria pár viac ako šesť rokov a ktorý pracuje ako filmový producent. Dvojicu spojil aj uvedený horor Počatie. Na verejnosti sa však objavujú zriedka a Sweeney sa prezentuje pred objektívmi zvyčajne sama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #médiá #Telo #počatie #horor #vnímanie #Sydney Sweeney

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...