Spraví z nej film o tragickom osude Amy Winehouseovej novú superstar? Krásna Abela žiarila na premiére. Všetky oči na ňu a... budúceho Bonda?!

Je to nepochybne jedna z očakávaných biografií na filmovom plátne. Venovaná hudobnej superstar s tragickým osudom. Príbeh speváčky Amy Winehouseovej, ktorá umrela vo veku 27 rokov, uviedli jeho tvorcovia v Londýne.

10.04.2024 00:00
Marisa Abela v kreácii Fendi Haute Couture Foto: ,
Herečka Marisa Abela v kreácii Fendi Haute Couture na premiére filmu Back To Black.
debata

V pondelok večer sa v britskej metropole uskutočnila slávnostná premiéra, na ktorej nechýbali tvorcovia, ani hlavní hereckí hrdinovia. Pochopiteľne sa pozornosť sústreďovala predovšetkým na herečku Marisu Abelu, hviezdu, ktorá rolu ikonickej speváčky získala.

679314761 Čítajte viac Matt Damon jej zlomil srdce. Keď nás nominovali na Oscara, už mal novú frajerku, spomína slávna herečka. Toto by odkázala mladšiemu JA

Rodáčka z anglického Brightonu, ktorej po rodičoch v žilách koluje poľská, ruská, ale aj líbyjská krv, sa pred objektívy postavila v elegantnej luxusnej kreácii Fendi Haute Couture a predviedla trochu inú podobu než akú diváci uvidia v kinách. Pred filmovou kamerou totiž herečka predvádza vtelenie sa do Winehouseovej, dámy typickej svojím štýlom, ale aj úpravou s výraznými očnými linkami či takzvaným „úľom“ – účesom s uzlom vlasov, ktoré na hlave trónili ako koruna.

Herečka Marisa Abela v kreácii Fendi Haute...
Herečka Marisa Abela a jej kolega Jack...
+7Janis Winehouse a Mitch Winehouse, rodičia...

Prvé kritiky hovoria, že 27-ročnej herečke sa podarilo stvárniť známu speváčku a držiteľku niekoľkých cien Grammy vierohodne. Portál Variety napríklad píše, že v jej podaní Amy Winehouse doslova ožíva pred kamerami a Abela zvládla vzhľad, gesto aj muzikálne vyjadrenie. Nie všetky reakcie sú však priaznivé. Britský Daily Mail upozorňuje na reakcie fanúšikov, ktorým sa nepáči spev hlavnej hrdinky, ale tiež na réžiu filmu – vraj ide o „slabú filmárčinu“.

Herec Aaron Taylor-Johnson pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Aaron Taylor-Johnson Herec Aaron Taylor-Johnson pózuje fotografom na premiére novinky Back To Black, biografie speváčky Amy Winehouseovej.

Talentovaná herečka, ktorú pred kamerami doplnili herci Jack O'Donnell či Eddie Marsian (hrá Winehouseovej otca Mitcha), si v pondelok večer užívala premiéru aj v spoločnosti režisérky Sam Taylor-Johnsonovej. Autorka, ktorá stála aj za prvým príbehom z trilógie Päťdesiat odtieňov sivej, prišla na premiéru so svojím životným partnerom – manželom Aaronom Taylorom-Johnsonom.

Aaron Taylor-Johnson Čítajte viac Meno nového Bonda nedá fanúšikom spávať. Toto je 10 horúcich kandidátov, najväčšie šance má vraj... počkajte, keď ho uvidíte bez trička

Hoci ten vo filme neúčinkuje, aj jeho prítomnosť bola dôvodom na rozruch a mediálny záujem. O hrdinovi hitov Bullet Train či Kick-Ass sa totiž hovorí ako o novom predstaviteľovi Jamesa Bonda. Štúdiá síce nič definitívne nepotvrdili – opakované dohady a zaručené správy o novom agentovi 007 však fanúšikom zjavne stačia. Aspoň zatiaľ. A charizmatický herec, ktorý sa nedávno stal aj tvárou parfumu Acqua di Gio od Giorgio Armani, si pozornosť užíva. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Amy Winehouse #Aaron Taylor-Johnson #Marisa Abela #Back to black

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...