Ken má novú Barbie! Grimasy oscarovej herečky bavili Berlín aj Londýn, Goslinga napokon vymenila za úplne iného chlapa

Akčné filmy idú hollywoodskym štúdiám od ruky a ak sa im podarí do nich obsadiť aj dobre zvolenú ústrednú dvojicu, výsledok sa môže zúročiť v slušných tržbách. Podobné sa očakáva aj s novinkou Kaskadér.

26.04.2024 00:00
debata
Herecká dvojica Ryan Gosling a Emily Blunt. V... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain The Fall Guy Screening Herecká dvojica Ryan Gosling a Emily Blunt. V Londýne uviedli Kaskadéra.

Na jej premiére v Londýne a deň pred ňou aj v Berlíne nechýbal ani jeden z hlavných predstaviteľov. Reč je o hercovi Ryanovi Goslingovi a herečke Emily Bluntovej. Hollywoodske hviezde, zhodne tento rok nominované na Oscara – Gosling za stvárnenie Kena vo filme Barbie a Bluntová za rolu v dráme Oppenheimer – sa stretli s fotografmi a fanúšikmi. Nezaobišlo sa to bez dobrej zábavy, pózovania, vtipkovania aj luxusnej módy.

Herečka Emily Blunt v kreácii Dolce & Gabbana...
Zľava: Herci Aaron Taylor-Johnson, Emily Blunt,...
+6Herečka Emily Blunt a jej manžel John Krasinski.

Grimasy sympatickej Britky, ktorá v metropole Nemecka zabávala fotografov (a o pár hodín neskôr zase ich britských kolegov) obleteli svetové médiá. Rovnako ako pózovačky s fešným americkým kolegom. Toho však následne v Londýne vymenila za muža, s ktorým trávi väčšiu časť života už niekoľko rokov. Manžel a tiež herec John Krasinski prišiel Bluntovú podporiť do priestorov kina BFI IMAX Waterloo v Londýne (foto v galérii).

zväčšiť Herečka Emily Blunt na slávnostnej premiére... Foto: SITA/AP, Ebrahim Noroozi
Emily Blunt Herečka Emily Blunt na slávnostnej premiére novinky The Fall Guy v Berlíne.

Okrem nich sa na udalosti zúčastnili aj ďalší členovia obsadenia vrátane Aarona Taylor-Johnsona a Winstona Duka, ako aj režisér David Leitch a jeho manželka Kelly McCormick.

96th Academy Awards - Roaming Arrivals Čítajte viac Všetci čakali, či sa ukáže... ale Gosling prišiel na dôležitý večer svojej kariéry s inou ženou. Jeho vlastná mu do pár hodín poslala odkaz

V snímke Ryan Gosling stvárňuje postavu Colta Seaversa, kaskadéra, ktorý sa po ročnej prestávke vracia do práce. Emily Blunt zase hrá postavu Jody Moreno, režisérku filmu, v ktorom Colt vykonáva kaskadérske kúsky. Príbeh sa točí okolo situácie, keď hlavná hviezda filmu, hraná Aaronom Taylor-Johnsonom, zmizne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Emily Blunt #kaskadér #Ryan Gosling

+ Smiech je najlepší liek, dodáva zdravie a pozitívnu energiu.
Dobré plánovanie a organizácia sú kľúčmi k...

+ Nezabúdajte na zuby, aj tie momentálne potrebujú starostlivosť.
Čím skôr si urobíte svoju prácu, tým skôr budete...