Deti Michaela Jacksona opäť spolu, v Londýne boli stredobodobom pozornosti: Takto vyrástli potomkovia kráľa popu

Neobjavujú sa spolu často, ale pre premiéru muzikálu o svojom slávnom otcovi opäť urobili výnimku. V Londýne boli hlavnými hviezdami.

31.03.2024 00:00
860313670 Foto:
Zľava: Prince Jackson, Paris Jackson a Blanket Jackson na zábere z londýnskej predpremiéry muzikálu MJ: The Musical.
debata

Deti Michaela Jacksona, Prince, Paris a Blanket Jacksonovci sa objavili medzi účinkujúcimi a hosťami na mediálnej prezentácii a predpremiére projektu MJ The Musical v Divadle princa Edwarda v Londýne. Práve tento kultúrny svätostánok bude hostiť muzikál, ktorý bol nominovaný na 10 cien Tony a potomkovia slávneho „kráľa popu“ nemohli chýbať.

Mary & George Čítajte viac Sex a ambície mali ľudia aj kedysi, my sme ich zobrazili... Julianne Moore o postave, ktorá posiela vlastného syna, aby zviedol kráľa

Dvadsaťpäťročná Paris vyzerala pôvabne v hnedých šatách s detailom popruhu, ktoré doplnila sandálikmi a sivou kabelkou. O dva roky starší sa objavil v čiernom obleku s červenou košelou, zatiaľ čo najmladší Blanket (22) si obliekol čierny oblek s bielou košeľou.

Deti Michaela Jacksona na zábere s tanečníkom -... Foto: Profimedia
115964019 Deti Michaela Jacksona na zábere s tanečníkom - zľava: Blanket Jackson, Paris Jackson a Prince Jackson v roku 2012.

Na momentkách fotografov sa však nedal nevšimnúť rozdiel v „energii“ súrodencov. Zatiaľ čo najstarší Prince sa srdečne usmieval pre objektívy, jeho dvaja súrodenci pôsobili vážne. Ak si pozriete staršie zábery súrodencov, kedysi to bolo skôr naopak – Paris Jackson patrila medzi veselé tínedžerky, zatiaľ čo jej obaja bratia si držali od médií vždy odstup. Možno ste nevedeli, že Paris a Prince sú potomkami Michaela Jacksona a Debbie Roweovej. Ich mladší brat Blanket sa narodil prostredníctvom náhradnej matky, pričom identita jeho biologickej matky je neznáma.

Michael Jackson na pôvodnom albume Thriller Čítajte viac Na Jacksonov moonwalk svet nikdy nezabudne. Tušili ste však, že mesačná chôdza nie je tak úplne od neho?

Predstavenie MJ: The Musical, v hlavnej úlohe s Mylesom Frostom ako Michaelom Jacksonom, bol dobre prijatý divákmi divadiel a do januára 2024 zarobil 170,9 milióna dolárov. Muzikál čelil kritike za vynechanie kontroverzných aspektov života Jacksona, ako sú obvinenia z zneužívania detí. Napriek kontroverziám bol Jackson známy svojou charitatívnou prácou, vrátane založenia nadácie Heal the World na podporu detí v núdzi a boj proti rôznym spoločenským problémom.

Herec Harry Hamlin prišiel na premiéru s...
Herečka Meryl Streep (vpravo) s dcérou Mamie...
+16Herečka Gwyneth Paltrow (vpravo) je dcérou...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Michael Jackson #Paris Jackson #muzikál #Prince Jackson #Blanket

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...