Diváci ich milujú, filmári obsadzujú: Ramba s Hřebíčkovou si užili mimozemskú premiéru a potom... prišla aj očarujúca Sandeva

Aj do slovenských kín vstúpi už o niekoľko dní nová česká komédia. Jej hviezdy sa však najprv predstavili pražskému publiku. Premiéra novinky Franta mimozemšťan spojila pod jednou strechou krásky českej kinematografie.

09.02.2024 00:00
844646214 Foto:
Herečky Petra Hřebíčková (vľavo) a Tereza Ramba spoločne na filmovej premiére.
debata

V novinke režiséra Rudolfa Havlíka si zahrala herečka Tereza Ramba, ktorej žáner komédií robí očividne radosť. Nie je to tak dávno, čo v Bratislave uvádzala snímku Buď chlap!, teraz hrá práve v humornom projekte so sci-fi zápletkou.

Tereza Ramba Čítajte viac Tereza Ramba: Správneho chlapa nerobí, či vie narúbať drevo. Dôležité je, aby...

Na slávnostnej premiére sa pôvabná česká herečka objavila v nohavicovom overale a so šik účesom krátkych zvlnených vlasov. Zapózovala si s kolegom Jakubom Prachařom, ktorý vo Frantovi účinkuje, ale aj s ďalšími kolegami. Po boku Ramby však chýbal manžel Matyáš. Ten sa v spomenutý večer asi staral o ich dve ratolesti. Ako Ramba už dávnejšie pre Pravdu prezradila, tieto povinnosti si delia a výdatne im popri ich práci pomáhajú aj obe babičky.

Herečka Tereza Ramba na premiére filmu Franta...
Herečka Sara Sandeva prišla podporiť na...
+3Herečka Petra Hřebíčková si obliekla výrazný...

Na premiére sa objavila aj herečka Petra Hřebíčková, ktorej voľba padla na trblietavé šaty – takže bola neprehliadnuteľná. Blondínka, ktorá tiež patrí medzi vyťažené české herečky, si momenty pozornosti užívala. Platilo to však aj pre dámu, ktorá v snímke nehrá, no prišla podporiť svojho životného partnera.

Herečka Sara Sandeva prišla podporiť na... Foto: Profimedia
Sara Sandeva Herečka Sara Sandeva prišla podporiť na premiéru filmu Franta mimozemšťan svojho partnera Jakuba Prachařa.

Reč je o herečke Sare Sandeve, priateľke Jakuba Prachařa, ktorá už tradične upúta všade, kde sa zjaví. Inak to nebolo ani tentoraz. Oblečená do kožených šiat a čierneho saka vyzerala veľmi štýlovo. Na plecia jej padali kaskády zvlnených vlasov a fotografov zvládla s milým úsmevom. Toho má na rozdávanie aj za partnera Jakuba, ktorý má pred médiami povesť nevyspytateľnej hviezdy. Stredajšie premietanie Frantu mimozemšťana si však užili všetci prítomní. Mimochodom, Sandeva bola nedávno aj ozdobou Plesu jako Brno – ako vyzerala, sa pozrite tu.

Nicola Peltz odchádza z relácie Today Show Čítajte viac So svokrou na nože? Krásna manželka Brooklyna Beckhama odkázala jedným záberom všetko: Aha, ako sa túli k Victorii

Delegácia českých tvorcov zavíta budúci týždeň aj do Bratislavy, pričom film bude mať v slovenskej distribúcii premiéru vo štvrtok 15. februára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Petra Hřebíčková #Sara Sandeva #Tereza Ramba #Franta mimozemšťan

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...