Len pavúčia sieť na dokonalom tele stačí... Dakota Johnson v priehľadných kúskoch propaguje nový film, niet divu, že je okolo nej horúco

Filmová novinka Dakoty Johsonovej ešte nie je v kinách, ale o novom projekte, no najmä herečke samotnej, sa už všade píše. Postarala sa o to aj sama a veľmi dobre vie, prečo tak urobila.

11.02.2024 00:00
Dakota Johnson Foto:
Herečka Dakota Johnson na ceste na ďalšie interview, ktoré absolvuje v rámci promo aktivít k filmu Madame Web.
debata

Známa hollywoodska herečka sa v rámci promovania marvelovskej novinky Madame Web objavila už na niekoľkých spoločenských eventoch či navštívila niekoľko talk-šou alebo relácií. Ani raz sa to nezaobišlo bez jej jedinečného štýlu.

Dakota Johnson Čítajte viac Kedysi ju zväzoval milionár túžiaci po BDSM, teraz preberá opraty Dakota Johnson: Vidí budúcnosť a hovorí, bacha na mňa, Tom Cruise!

Tentoraz je celkom logicky ovplyvnený aj názvom filmu a hlavnou hrdinkou. Tou je Cassandra Webb, mladá paramedička, ktorá zistí, že má jasnovidecké schopnosti a splieta osudy ľudí ako pavučiny. Pavučinové boli však aj šaty, v ktorých sa 34-ročná Dakota naposledy predvádzala.

zväčšiť Dakota Johnson na podujatí Vogue Brazil Ball na... Foto: Profimedia
Dakota Johnson Dakota Johnson na podujatí Vogue Brazil Ball na slávnej pláži v hoteli Copacabana Palace. Oblečené má priehľadné šaty so vzorom pavúčej siete.

Dcéra herečky Melanie Griffithovej a herca Dona Johnsona sa v Brazílii na akcii magazínu Vogue objavila v transparentnej kreácii so štrasovou výšivkou pavúčej siete na celých šatách. Pod nimi celkom jasne bolo vidieť spodnú bielizeň a udržiavané vyšportované telo. Kráska už má za sebou nakrúcanie množstva odvážnych scén pred kamerou (áno, pamätáte si dobre – to je ona, Anastasia Steeleová) – takže nejaké polopriehľadné šaty nemôžu byť pre ňu problémom.

221956529 Čítajte viac Uvidel Kate Middletonovú v priehľadnej čipke a princ William už nechcel žiadnu inú... Takto vyzerá skutočná a seriálová vyzlečená princezná

Otázne je, či to platí aj pre hostiteľov a televízne relácie. Do jednej z nich sa totiž pred pár dňami tiež vybrala v šatách z čiernej čipky, ktoré odhaľovali jej krivky a čierne body oblečené pod nimi. Dakota pravdepodobne chce, aby sa o nej veľa písalo aj hovorilo.

Herečka Dakota Johnson v kreácii Versace na...
Herec Tahar Rahim si v novej marvelovke zahral...
+2Herec Tahar Rahim a herečka Dakota Johnson...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Dakota Johnson #priehľadné #Madame Web

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...