Už niekoľko mesiacov je bez muža, na hollywoodske gala vzala Witherspoon tohto fešáka... internet z neho šalie

Herečka Reese Witherspoon si užíva život slobodnej ženy. Po rozpade jej manželstva s Jimom Tothom sa nedávno objavila na dovolenke v Mexiku. Nechýbala však ani na ostrosledovanom galavečere Hollywoodu.

09.01.2024 00:00
Herečka Reese Witherspoon na vyhlásení cien... Foto: ,
Herečka Reese Witherspoon na vyhlásení cien Zlatý glóbus.
debata

Predstaviteľka pravej blondínky z úspešnej dvojice komediálnych filmov sa objavila pred objektívmi, ale tentoraz už sama nebola. Štyridsaťdeväťročnú herečku však nesprevádzal žiaden nový partner. Zostala pri rodinnej podpore a výsledkom bolo, že z dvojice sa stal mimoriadne fotografovaný pá­rik.

Reese Witherspoon Čítajte viac Slnko, voda a spokojný úsmev... pravá blondínka sa už spamätala z rozchodu. Prvá dovolenka bez manžela na jednotku!

Po herečkinom boku sa totiž v nedeľu večer objavil jej syn Deacon, dvadsaťročný potomok z jej prvého manželstva s hercom Ryanom Phillippom. Reese Witherspoon má okrem Deacona z tohto vzťahu aj dcéru Avu. Na glóbusový galavečer však dorazila herečka práve s prostredným sy­nom.

zväčšiť Herečka Reese Witherspoon na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Reese Witherspoon na vyhlásení cien Zlatý glóbus. Herečka Reese Witherspoon na vyhlásení cien Zlatý glóbus, sprevádzal ju syn Deacon Reese Phillippe.

Deacon, ktorý je podľa mnohých dokonalou fúziou svojich slávnych rodičov, predviedol na červenom koberci skutočne fešákovský a elegantný vzhľad. Bez debaty sa zaradil medzi najlepšie oblečených, ale aj vyzerajúcich prítomných pánov. Jeho prítomnosť a vzhľad výdatne komentovali aj užívatelia a užívateľky na internete. Mladý potomok a príležitostný herec si vyslúžil záplavu pochvál.

zväčšiť Reese Witherspoon a Ryan Phillippe v čase ich... Foto: SHUTTERSTOCK
Reese Witherspoon a Ryan Phillippe Reese Witherspoon a Ryan Phillippe v čase ich manželstva.

To, samozrejme, s genetickou výbavou po niekdajšom páriku, ktorý koncom 90-tych rokov obdivoval celý svet, nie je až taký problém. Deacon sa snaží vymaniť z tieňa slávnej rodiny a skúša šťastie už aj sám. Naposledy napríklad v seriáli Never Have I Ever.

Herečka Margot Robbie v ostroružovej kreácii Armani Privé. Čítajte viac Robbie ako živá bábika, Ricci v ilúzii nahej krásy, ale dve slávne 50-ničky to ovládli naplno - Aniston dokonalou figúrou a Scullyová... veď sa pozrite

Zatiaľ čo Reese Witherspoonovú na nedeľňajšom gala sprevádzal syn, jej kolegyňa a kamarátka Jennifer Aniston (účinkujú spolu v projekte The Morning Show) dorazila bez akéhokoľvek garde. Azda aj preto nebolo prekvapením, že sa neskôr kolegyne zišli pri jednom stole a robili si navzájom spoločnosť. Pozrite sa tiež na to, aká bola móda hviezd na cenách Zlatý glóbus.

Manželia Tom Kaulitz a Heidi Klum prišli na 81....
Herečka Emily Blunt v kreácii Alexander...
+19Režisér Steven Spielberg a jeho manželka Kate...
Herečka Elizabeth Olsen v bielej kreácii...
Herečka Jennifer Lawrence sa objavila v kreácii...
+99Speváčka Dua Lipa v kreácii značky Schiaparelli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Reese Witherspoon #Zlatý glóbus #Deacon Phillippe

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...