Vzala si kabelku za 5000 eur, väčší rozruch vyvolal jej manžel: Rozkošný, komentovala grécka princezná pásku cez oko princa Pavlosa

Nielen hviezdy sveta módy, filmu a hudby sa v pondelok večer v Londýne stretli na vyhlásení britských módnych cien. Medzi hosťami boli aj zástupcovia jednej z najstarších kráľovských rodín Európy.

07.12.2023 00:00
debata
Grécky princ Pavlos a princezná Marie-Chantal... Foto: Profimedia
826873711 Grécky princ Pavlos a princezná Marie-Chantal sa spoločne zúčastnili na vyhlásení Britských módnych cien. Prekvapením bola páska na oku gréckeho korunného princa.

Grécky korunný princ Pavlos a jeho manželka, princezná Marie-Chantal dorazili ako hostia módneho ateliéru Valentino. Ten sa totiž v slávnostný večer dočkal špeciálneho uznania a zakladateľa značky Valentina Garavaniho ocenili špeciálnou cenou.

Amal Clooney Čítajte viac Gwyneth oprášila 60-ročné šaty, Pamela znovu 'naostro' aj hororová Rita Ora: Ale večer mal jasnú víťazku, na krásu Clooneyovej neboli zbrane

Členovia gréckej kráľovskej rodiny patrili ku zákazníkom slávneho ateliéru už v 60-tych rokoch minulého storočia a tento vzťah pretrval až dodnes. Po matke korunného princa Pavlosa ho buduje ďalej jej nevesta, spomenutá Marie-Chantal.

Na červenom koberci sa matka štyroch detí objavila, samozrejme, v kreácii z dielne Valentino, ktorú doplnila aj maličká, no poriadne luxusná kabelka. Čierny model vykladaný kryštálmi sa podľa zdrojov predáva za sumu približne 5000 eur (prehľad superluxusných kabeliek, aké značky predstavili vo vianočnej sezóne, nájdete tu).

Modelka Lila Moss pózuje fotografom na British...
Olivia Culpo sa objavila na akcii v kreácii...
+42Amal Clooney prišla na vyhlásenie British...

Ani drobný superluxusný doplnok však nepútal toľko pozornosti, ako samotný manžel elegantnej Marie-Chantal. Princ Pavlos, ktorého otec sa musel vzdať trónu a odísť do exilu, sa totiž objavil s páskou na jednom oku. Dôvod, prečo tak urobil, ani jeden z manželov nezverejnil. Objavujú sa dohady o operácii oka.

Sophie Turner Čítajte viac Náhoda? Obom sa rozpadli vzťahy, pristihli ich pri vášnivom bozku... Sophie Turner v náručí bohatého ex gréckej princeznej

Princezná Marie-Chantal však manželovu fotografiu s páskou cez jedno oko zdieľala ešte minulý týždeň. Vtedy k jeho fotografii na sociálnej sieti napísala: „Dúfam, že len dočasný look. Ale vlastne je celkom roztomilý,“ zdieľala na sociálnej sieti.

zväčšiť Grécky princ Pavlos a korunná princezná... Foto: Profimedia
Grécky princ Pavlos a korunná princezná Marie-Chantal Grécky princ Pavlos a korunná princezná Marie-Chantal na oslavách 18. narodenín princa Christiana z Dánska. Marie-Chantal má na sebe šaty Mary Katrantzou.

Okrem kráľovského páru má blízky vzťah ku svetu módy aj ich dcéra, princezná Olympia. Tá sa pravidelne objavuje na akciách britskej smotánky a módneho sveta a dokonca sa už ako modelka objavila aj na prehliadkach či v reklamných kampaniach. Viac z vyhlásenia britských módnych cien nájdete v galérii.

Princezná Maria Chiara di Borbone na 76....
Zľava: Holandské princezné Ariane, Amalia a...
+21Princ Christian (najvyšší v strede) so svojimi...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Valentino #Britské módne ceny #princ Pavlos #princezná Marie-Chantal

+ Vyvážená diéta a vďačnosť za jedlo zvyšujú pocit šťastia v živote.
Nenechávajte za seba rozhodovať iných ľudí,...

+ Zdravá strava prináša nielen zdravie, ale aj pocit šťastia a pokoja.
Spolupráca s kolegami otvorí dvere k novým...