Náhoda? Obom sa rozpadli vzťahy, pristihli ich pri vášnivom bozku... Sophie Turner v náručí bohatého ex gréckej princeznej

Niekoľko týždňov už uplynulo od ohlásenia prekvapivého rozvodu manželov Sophie Turnerovej a Joea Jonasa. Zdá sa, že nežnejšia polovička dvojice už má za svojho bývalého náhradu. A nie hocijakú.

02.11.2023 00:00
Sophie Turner Foto: ,
Herečka Sophie Turner na zábere z marca 2023 v Paríži.
debata

Hrdinku slávneho televízneho hitu Hra o tróny zachytil objektív reportéra vo veľmi intímnej situácii – pri bozku, ktorý rozhodne nepôsobí ako kamarátsky. Azda ešte zaujímavejšie je meno druhého aktéra tohto nežného gesta, ku ktorému došlo na vlakovej stanici v Paríži na mieste, kde mala dvojica čakať na šoféra – po príchode Turnerovej a Pearsona z vlaku Eurostar.

Joe Jonas a  Sophie Turner Čítajte viac Svadbu si vystrojili hneď dva razy, jednu dokonca na francúzskom zámku! Po štyroch rokoch stojí slávny pár pred rozvodom

Dvadsaťsedemročnú herečku sprevádzal a nežne bozkával Peregrine Pearson, mladý aristokrat a dedič šľachtickej britskej rodiny, ktorej majetok sa odhaduje na zhruba 230 miliónov libier.

zväčšiť Grécka princezná Olympia a jej ex-priateľ... Foto: Profimedia
776271631 Grécka princezná Olympia a jej ex-priateľ Peregrine Pearson, syn a dedič šľachtica Michaela Pearsona v štvrti Notting Hill v Londýne.

„Stáli tam niekoľko minút a veľa sa rozprávali a smiali sa. Potom si Peregrine zložil klobúk a naklonil sa k nej, aby jej dal veľkú pusu. Po bozku sa ich cesty rozišli," uviedol nemenovaný zdroj pre denník The Sun. Dvojica sa mala následne stretnúť o niekoľko hodín znovu. Sophie Turner sa totiž v Paríži zúčastnila na vyhlásení víťaza Svetového pohára v rugby.

Princezná Maria-Olympia z Grécka Čítajte viac Koniec lásky: Krásna grécka princezná si už v nočnom Londýne užíva... nie, sama veru nebola. Čo sa stalo?

Správy o tom, že Turner sa rozchádza so svojím manželom, spevákom Joeom Jonasom, sa prvýkrát objavili začiatkom septembra. Zaujímavosťou je, že o dva roky starší Pearson má za sebou tiež relatívne nedávny rozchod. V septembri sa po troch rokoch vzťahu rozišiel s gréckou princeznou Olympiou, dcérou korunného princa Pavlosa. Či tieto dva rozchody, v relatívne rovnakom čase, spolu súvisia, však potvrdené (ani vyvrátené) nebolo.

Princezná Maria Chiara di Borbone na 76....
Zľava: Holandské princezné Ariane, Amalia a...
+21Princ Christian (najvyšší v strede) so svojimi...
debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Sophie Turner #šľachtic

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...