Pred objektívmi je ako magnet a poriadne príťažlivý... na ulici však Leni Klum ledva zahliadnete. Toto sú dve podoby dcéry slávnej mamy Heidi

Po slávnej mame nezdedila len pôvab, ale aj fyzické prednosti. Zdá sa, že príroda bola k Leni Klumovej štedrá a najstaršia dcéra známej nemeckej celebrity sa to nebojí zvýrazniť.

10.11.2023 00:00
Modelka Leni Klum reprezentovala značku Hellessy. Foto: ,
Modelka Leni Klum reprezentovala značku Hellessy.
debata

Naposledy tak urobila aj na pondelňajšom galavečere, kde ju pozvali ako zástupkyňu modelingovej brandže a kde sa rozdávali ceny pre najlepších dizajnérov. Devätnásťročná Leni stavila na kombináciu korzetového vrchného dielu telovej farby v spojení s tubovou saténovou sukňou od značky Hellessy. Málokomu unikol fakt, že práve vrchný diel kráske zo slávnej rodiny akosi nie celkom sedel. S kyprými krivkami odev tak trochu bojoval.

Demi Moore prišla na podujatie v kreácii Carolina Herrera Čítajte viac Očarujúca Demi Moore opäť bodovala medzi hviezdami mladšími o polovicu. Galavečer dizajnu ozdobila aj dokonalá Ratajkowski či Hathaway v džínsovine

Hovorí sa, že nie každý deň je nedeľa a platí to aj pri výbere garderóby známych tvárí. Leni Klumovej však určite nevzal úsmev z tváre takýto fakt – práve naopak, slávnostný večer organizácie CFDA si užívala v spoločnosti ďalších slávnych žien, či už modeliek, herečiek alebo zástupkýň dizajnérskej obce.

J Balvin a jeho partnerka - modelka Valentina...
Kim Kardashian v kreácii Chrome Hearts na...
+37Herečka Demi Moore prišla na podujatie v...

Iba nedávno vyvolala Leni rozruch aj na halloweenskom večierku svojej slávnejšej mamy (fotogaléria tu). Dôvodom bol aj v tomto prípade kostým. Podprsenkový top a čipkované nohavičky, ku ktorým si vzala parochňu ružových vlasov, sa dočkali početných komentárov, pochvál, ale aj vyznaní od mužských obdivovateľov.

zväčšiť Modelka Leni Klum, dcéra Heidi Klumovej zvolila... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Leni Klum Modelka Leni Klum, dcéra Heidi Klumovej zvolila na halloweensky žúr poriadne odvážny kostým.

Najstaršia zo štyroch detí niekdajšej hviezdy značky Victoria's Secret však vyzerá celkom inak, ak sa nechystá na červený koberec či pred objektívy. Keď ju nedávno paparazzovia zachytili v New Yorku, jej tínedžerský ležérny look pripomenul, že aj Leni (napriek rastúcej popularite) je v prvom rade mladá žena, ktorá si rada užije komfort a nepotrebuje sa vždy predvádzať.

zväčšiť Modelka Leni Klum na zábere z New Yorku s... Foto: Profimedia
Leni Klum Modelka Leni Klum na zábere z New Yorku s kabelkou Bottega Veneta a v teplákovej súprave.

Na akcii CFDA nebola Leni Klum jedinou „slávnou dcérou slávnych rodičov“ a dokonca v tom druhom prípade – v prípade modelky Amelie Hamlinovej – sa podaril aj poriadny rozruch. Obliekla si totiž odvážny priehľadný model. Viac si pozrite v odkaze tu alebo v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Heidi Klum #korzet #Leni Klum

+ Nezhoršujte si zbytočne situáciu a nemyslite negatívne.
Tvrdo pracujte, odmeny na seba nenechajú dlho čakať....

+ Pohyb na čerstvom vzduchu zlepší náladu a zdravie.
Nové príležitosti v práci prinesú očakávaný finančný príjem....