Maska Heidi Klumovej opäť ohúrila - z krásky je páv, perá boli živí ľudia. Magnet Halloweenu bola aj jej sporo odetá dcéra či švagor ako poník

Nie je to každý rok jednoduché, no nemecká superstar, niekdajšia modelka a dnes najmä televízna hviezda Heidi Klum sa na Halloween opäť prekonala. Kostým nepozostával len z komplikovaného líčenia a odevu, ale aj niekoľkých ľudí.

01.11.2023 07:36
Heidi Klum Foto: ,
Heidi Klum prišla ako páv na jej vlastný halloweensky večierok. Tentoraz ju sprevádzali akrobati z Cirque du Soleil, aby ilúzia bola dokonalá. Vytvorili pávie perá a chvost. Manžel Tom Kaulitz si trúfol na kostým pávieho vajca.
debata (1)

Blondínka, ktorá tento rok v lete oslávila okrúhlu päťdesiatku, sa pred objektívmi fotografov objavila ako páv. Klum presedela niekoľko hodín v maskérni, aby jej dokonale nalíčili tvár a na hlavu prilepili drobné výrastky a zobák, následne vkĺzla do elastického modrého overalu, ktorý pripomínal hladké farebné vtáčie telo. Páví chvost však tentoraz nenosila za sebou, vytvorili ho akrobati a tanečníci zo známeho zoskupenia Cirque du Soleil, samotná Heidi si čiastočne akrobatické umenie vyskúšala tiež.

Heidi Klum Čítajte viac Úplne nahá, ale to je len začiatok. Heidi Klum sa vyzliekla, aby odrátala dni do Halloweenu. Niet pochýb, chystá niečo veľké

Porotkyňa v America's Got Talent sa na svojej halloweenskej, v poradí už 22. párty, ktorá sa konala v newyorskom klube Marquee, objavila aj s manželom Tomom Kaulitzom. Ten sa tiež nezaprel a manželku podporil oddane. Ako vtáčie vajce. Jeho brat Bill, obaja sú známi z kapely Tokio Hotel, potom prišiel ako charakter z rozprávky Môj malý pony.

Heidi Klum (v strede v modrom) prišla ako páv...
Modelka Leni Klum, dcéra Heidi Klumovej zvolila...
+15Herečka Rachel Zegler ako postava zo seriálu...

Pozornosť na seba strhla aj modelka a najstaršia dcéra Heidi Klumovej – Leni. Zdá sa, že práve ona prebrala štafetu odvážnych kostýmov a sexy prezentácie na verejnosti. Len v podprsenke a kratučkej sukienke, s parochňou ružových vlasov bola ako magnet (viac v galérii).

Heidi Klum (v strede v modrom) prišla ako páv... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Heidi Klum Heidi Klum (v strede v modrom) prišla ako páv na jej vlastný halloweensky večierok. Tentoraz ju sprevádzali akrobati z Cirque du Soleil, aby ilúzia bola dokonalá. Vytvorili pávie perá a chvost.

Medzi hosťami tohtoročnej párty sa objavila tiež speváčka Camila Cabello, modelka Maye Musk či speváčka Becky G alebo herečka Rachel Zegler s partnerom a herec Taylor Lautner s manželkou Taylor.

Machine Gun Kelly a herečka Megan Fox Čítajte viac Strčte si vaše pravidlá... Megan Fox ako školáčka s oceľovou guľou a skrvavený milenec si užili žúr hviezd aj poriadnu provokáciu

Heidi už 22 rokov organizuje túto každoročnú Halloweenovú párty a počas rokov sa premenila na rôzne úžasné postavy, vrátane Jessicy Rabbit, princeznej Fiony zo Shreka, červíka (minuloročný kostým, ktorý vzal dych) či vlkolaka.

Speváčka Camila Cabello v sexy kostýme... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Camila Cabello Speváčka Camila Cabello v sexy kostýme inšpirovanom filmom Denník princeznej.

Už niekoľko dní pred večierkom Heidi upozorňovala svojich fanúšikov na to, že „deň D“ prichádza. Počas víkendu dokonca zverejnila nahý záber, pod ktorý napísala „ticho pred búrkou“. Dnes už je jasné, čoho sa jej fanúšikovia, ale aj svet šoubiznisu dočkali.

Heidi Klum Čítajte viac Túto epickú masku musíte vidieť! Heidi Klum ovládla Halloween ako gigantický červík, manžel ju dovliekol na udici

Halloweenske večierky sa konali tento rok aj v Los Angeles a objavili sa na nich hviezdy ako Megan Fox, Demi Lovato či Kate Beckinsale. Viac aj v druhej galérii.

Supermodelka Cindy Crawford a jej manžel Rande...
Brazílska speváčka Anitta ako Draculova nevesta...
+9Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Heidi Klum #Halloween #kostým #žúr #Tom Kaulitz #páv #Leni Klum

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....