Polonahá Kardashianka ako jediná? Ani náhodou... aj tieto krásky sa odhalili

Na pondelňajšom vyhlásení cien The Britain Fashion Awards si uchmatla pozornosť aj vďaka slávnemu menu. V priehľadných šatách bola Kendall Jenner lákadlom pre objektívy.

12.12.2018 00:00
debata
Topmodelka Kendall Jenner v kreácii od Juliena... Foto: Profimedia
Topmodelka Kendall Jenner v kreácii od Juliena Macdonalda. Topmodelka Kendall Jenner v kreácii od Juliena Macdonalda.

Ani zďaleka však neplatí, že bola jedinou odvážne oblečenou dámou večera, ktorý sa konal pod záštitou značky Swarovski a na ktorom ocenili najvýznamnejšie módne mená a domy súčasnosti.

Na akcii sa zúčastnilo dohromady viac ako 4000 pozvaných hostí, ale aj účinkujúcich či ľudí z organizačného štábu a išlo takpovediac o módne Oscary. Na červenom koberci sa teda objavila azda každá modelka, ktorá dnes niečo vo svete modelingu znamená.

Speváčka Rita Ora v kreácii Prada.
Herečka Uma Thurman v kreácii Prada.
+32Herečka Naomie Harris v kreácii Miu Miu.

Ak je reč o tých, ktoré provokovali, nemožno opomenúť krásnu Saru Sampaio, portugalskú hviezdu Victoria's Secret, ktorá zvolila na galavečer priehľadný top na jedno rameno a zamatové nohavice. Hoci kúsok mal strategicky našívané prúžky, predsa len Sampaio svoje fyzické pôvaby neustrážila úplne.

Portugalská kráska Sara Sampaio. Foto: Jeff Spicer/BFC/Getty Images for BFC
Sara Sampaio Portugalská kráska Sara Sampaio.

Pozoruhodná bola aj kreácia holandskej modelky Doutzen Kroesovej, ktorú na slávnostný večer obliekol návhrár David Koma. Šaty z priehľadnými panelmi odhaľovali ukážkovú postavu dvojnásobnej mamy a Kroes v nich provokovala tak akurát.

Azda najkratšiu kreáciu celého večera si obliekla na seba domáca modelka Suki Waterhouse. Príťažlivá blondínka, ktorá v minulosti získala aj titul Modelky roka, dorazila na akciu v kreácii Mulberry. Išlo o pastelový kabátik, pod ktorý si obliekla len kratučké šortky.

Topmodelka Doutzen Kroes v šatách David Koma. Foto: Jeff Spicer/BFC/Getty Images for BFC
Topmodelka Doutzen Kroes v šatách David Koma. Topmodelka Doutzen Kroes v šatách David Koma.

Na priehľadný dezén stavila tiež izraelská kráska Bar Refaeli alebo ocenená Kaia Gerber, ktorá vytrela zrak omnoho ostrieľanejším kolegyniam. Bola to totiž práve ona, kto si v kreácii Alexander McQueen odnášal domov sošku pre Modelku roka. Viac o ocenených čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #ceny #Veľká Británia #móda #Doutzen Kroes #Sara Sampaio #Kendall Jenner

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...