Toto je dokonalá idylka! Krásna Brewster z Rýchlo a zbesilo zaľúbená na pláži

Stále ešte relatívne nový vzťah herečky Jordany Brewsterovej a podnikateľa Masona Morfita pôsobí aj dnes ako v začiatkoch zamilovanosti. Idylku čerstvo zamilovanej dvojice predvádzali aj nedávno.

06.05.2021 00:00
debata
zväčšiť Herečka Jordana Brewster a jej partner Mason... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
609066728 Herečka Jordana Brewster a jej partner Mason Morfit na pláži v Santa Monice. Spoločnosť im robil aj pes Rowie.

Paparazzovia zachytili partnerov na pláži v Santa Monice, kde trávia spoločne veľa času. Aj preto, že obaja milujú oceán, pohyb, slnko a spoločný relax. Spoločnosť im robil štvornohý miláčik, ktorý sa preháňal popred kráčajúcich partnerov. Kráska zo série Rýchlo a zbesilo vykračovala ruka v ruke so svojím priateľom, ktorý je jedným z kľúčových postáv veľkej investičnej firmy ValueAct Capital.

Štyridsaťjedenročná rodáčka z Panamy je ešte stále oficiálne vydatá za Andrewa Forma – scenáristu a hollywoodskeho tvorcu, s ktorým sa sobášili v roku 2007. Dvojici sa narodili dvaja synovia a dlhý čas pôsobili na verejnosti ako idylický pár. Počas minulého roka však Brewster s Formom prekvapili spoločným vyhlásením o rozchode a následnej žiadosti o rozvod. Ten sa aj kvôli prítomnosti detí stále rieši.

595692421 Čítajte viac Zamilovaná kráska z Rýchlo a zbesilo šla do bikín! Formu má ukážkovú, pozrite sa

Podľa viacerých zdrojov z okolia hollywoodskej krásky je však vzťah s jej bývalým partnerom priateľský a obaja sa snažia predovšetkým o blaho svojich dvoch detí. Zdá sa, že Jordana Brewster nemala problém ani so striedavou starostlivosťou.

Herečku budú mať diváci možnosť už čoskoro vidieť v deviatom filme z akčnej automobilovej série Rýchlo a zbesilo, ktorý má tentoraz pracovný názov F9 a režíroval ho opäť Justin Lin. Trailer ku nej mal premiéru počas februárového zápasu Super Bowl a fanúšikovia sa údajne už nevedia dočkať. Či vznikne aj „jubilejný“ desiaty film zatiaľ nie je potvrdené na 100 percent, keďže však séria v hlavnej úlohe s Vinom Dieselom patrí medzi najziskovejšie v Hollywoode vôbec, dá sa to predpokladať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa jordanabrewster (@jordanabrewster)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Jordana Brewster #Idyla #Mason Morfit

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...