Sharon Stone sa vyzliekla do plaviek! V 63 rokoch? Fíha, tomu sa povie figúra

Okolo herečky Sharon Stoneovej je momentálne celkom živo. Hviezda niekdajšieho kinohitu Základný inštinkt to spôsobila svojimi vyjadreniami, k nim sa pridali aj najnovšie zábery.

29.06.2021 00:50
2021 Tribeca Festival - Dave Chappelle Untitled... Foto: ,
Herečka Sharon Stone na premiére dokumentu Dava Chappella počas festivalu Tribeca.
debata (4)

Stone, ktorá oslávila už 63. narodeniny, sa rozhodla potešiť fanúšikov momentkami zo súkromia. A nie hocijakými. Vyzliekla sa do dvojdielnych plaviek. Na Instagram zavesila fotografiu, na ktorej pózuje na terase vlastného domu a s úsmevom a dobrou náladou predvádza svoje štíhle telo v plavkách.

„Šťastné leto,“ napísala stručne Stone k fotografii, na ktorej má na sebe dvojdielny žltý model a mnohých určite bude fascinovať, v akej skvelej forme sa udržiava. Hoci je zjavné, že si obliekla nohavičky s vysokým pásom, aby skryla drobné nedostatky, vo finále vyzerá skutočne skvelo. Pod záberom sa množili pozitívne a pochvalné reakcie. Stoneovej fit formu chválili jej celebritní kolegovia, ale aj fanúšikovia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

Americká herečka je pritom už nejaký ten deň v centre pozornosti aj pre svoje nedávne interview či účasť na filmovom festivale Tribeca v New Yorku. Tam sa objavila ako ambasádorka firmy Luxotica, ktorá sa zameriava na distribúciu a predaj luxusných slnečných okuliarov, ale tiež ako jedna z členiek menšinovej poroty.

2021 Tribeca Festival - Dave Chappelle Untitled Documentary Premiere Čítajte viac Sharon Stone hnevá, že Meryl Streepovú stavajú na piedestál: Je to vina Hollywoodu

V rozhovore, ktorý vznikol už v máji, zase zaujala vyjadrením na adresu kolegyne Meryl Streepovej, v ktorom sa rozhorčila nad tým, čo robí Hollywood herečkám aj v 21. storočí. „Myslím si, že Meryl Streep je úžasná žena a herečka. Ale podľa môjho názoru, celkom úprimne, sú v brandži herečky, ktoré sú rovnako talentované ako Meryl Streep. Celá táto Meryl ikonografia je súčasťou toho, čo Hollywood robí ženám,“ uviedla pre EverythingZoo­mer.com. Samozrejme, okamžite sa objavili kritické reakcie. Mnohé však Stoneovej aj drukovali za to, že poukazuje na problém, ktorý je reálne a ktorý rozdeľuje ženy vo filmovom odvetví napriek tomu, že mnohé z nich sú skutočne talentované.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #Instagram #bikini #popularita

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....