Preslávilo ho hľadanie nevesty pred kamerami! Keď vykročí na pláž, mnohým padne sánka

Meno Tima Robardsa možno našincovi až tak veľa nenapovie, ale v rodnej Austrálii patrí medzi populárne mužské celebrity. Nielen to, zjavne aj medzi idoly. Na pláži v Sydney ukázal opäť dôvod, prečo má státisíce sledovateľov a sledovateliek.

24.10.2021 00:00
639040683 Foto:
Austrálsky herec a televízny "starý mládenec" Tim Robards, ktorý sa už stihol medzitým oženiť, na pláži v Sydney.
debata (1)

Tridsaťdeväťročný herec, ktorého preslávilo účinkovanie v šou Australia's Bache­lor v roku 2013, je veľkým fanúšikom posilňovania a svoj tréningový režim dodržiava naozaj dôsledne.

Ani po bezmála 8 rokoch od nakrúcania televízneho formátu reality-šou, kde sa už mnohým diváčkam z jeho fyzickej formy točila hlava, sa situácia nezmenila. Ba skôr naopak. Zdá sa, že Robards ešte nabral svaly.

Na pláži v Sydney, kde ho pred pár dňami zachytili objektívy paparazzov, sa objavil ako antický boh kráčajúci priamo z vody. V modrých plážových šortkách a s mokrými vlasmi si síce musel veľmi dobre uvedomiť prítomnosť reportérov, no neprekážalo mu to. Hrdo predvádzal objektívom svoju masívnu muskulatúru.

Herec Chris Hemsworth po hodine ranného plávania v Byron Bay. Čítajte viac Závidel by mu aj Arnie! Thor Hemsworth je v ukážkovej forme, pozrite sa

Robards je pritom jedným z menšieho počtu „exemplárov“, ktorým populárna reality-šou naozaj priniesla do života lásku. Anna Heinrich – žena, ktorú si v roku 2013 vybral po nakrútení niekoľkých epizód, si ho po piatich rokoch spoločného vzťahu vzala. Svadba sa konala v roku 2018. Momentálne dvojica spolu čaká prvého potomka.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #forma #svaly #hľadanie #sexy #Tim Robards

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...