Snaží sa konkurovať Lopezovej? U Garnerovej na takéto zábery nie sme zvyknutí

Táto fotka exmanželky Bena Afflecka sa vám bude páčiť!

15.11.2021 11:20
debata

Jennifer Garner sa na verejnosti prezentuje ako decentná dáma, na červených kobercoch ponúka zvyčajne veľmi konzervatívne „looky“. Šialene odhalený dekolt či vysoké rozparky k nej jednoducho nesedia… Partnerka jej exmanželka Bena Afflecka, speváčka a herečka Jennifer Lopez, je v tomto smere celkom iná – svoje sexi krivky predvádza s nadšením a vždy, keď môže, upriami pozornosť na svoje úchvatné telo 50-ničky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Ale pozor! Aj trojnásobná vzorná mama Garner vie byť viac než sexi… Alebo vedela? Fanúšikov na Instagrame prekvapila naozaj horúcim záberom, na ktorom pózuje sporo-odetá v čiernom modeli s hlbokým výstrihom, na hlave má klobúk. K tomu zvodne pootvorené pery a sexi výraz v tvári.

Jennifer Garner Čítajte viac Žiadna hviezda! Jennifer Garner medzi kamarátky celkom zapadla

Fanúšikov sa pýta: „Je to fotka zo včera či spred 20-tich rokov?“. Presný dátum, kedy snímka vznikla, tak herečka neprezradila. Fanúšikovia v komentároch tipujú, že ide o záber z čias nakrúcania seriálu Alias. Ten sa k fanúšikom dostal práve v roku 2001, čiže pred 20-timi rokmi. Ale sú aj takí, ktorí jej píšu, že fotografia mohla vzniknúť včera – herečkin vzhľad vychvaľujú do nebies.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...