Žiadna hviezda! Jennifer Garner medzi kamarátky celkom zapadla

Žiaden mejkap či slávnostná róba - trojnásobná mama si vyšla na ulicu ako celkom obyčajná smrteľníčka.

10.11.2021 00:00
Jennifer Garner Foto:
Herečka Jennifer Garner v roku 2019.
debata

Hoci viac pozornosti na seba v poslednom období priťahuje skôr jej exmanžel, Ben Affleck, ani Jenniger Garner sa na nezáujem paparazii fotografov nemôže sťažovať. Aktuálne ju zachytili priamo počas rannej prechádzky s jej kamarátkami na ulici v Brentwoode, kde žije.

Video

Žiaden mejkap či slávnostná róba – trojnásobná mama si vyšla na ulicu ako celkom obyčajná žena, ktorá si ide zabehať s kamarátkami a následne si pochutná na rannej káve. Presne tak vyzeralo ráno peknej 40-ničky. V športovom oblečení, s jednoduchým účesom a s úsmevom na tvári – chvíle s kamarátkami sú príjemné aj pre hollywoodsku hviezdu a je to na herečke vidieť.

640900278 Čítajte viac Affleck a obe jeho Jennifer spoločne! Aha, toto spojilo Lopezovú a Garnerovú...

Len pred pár dňami americké médiá priniesli správu o údajnom zasnúbení Garnerovej s podnikateľom Johnom Millerom. Rozruch vyvolal diamantový prsteň, ktorý sa ligotal na jej ruke. Ako informuje Daily Mail, nasledujúci deň ho však už Garner na ruke nemala… Či sú tak zvesti o zásnubách pravdivé, vedia zrejme len oni dvaja. Keďže herečka svoje súkromie komentuje naozaj len výnimočne, ani táto téma jej jazyk nerozviazala.

642075877 Čítajte viac Ako školáci - bozk za bozkom a zábery plné lásky! Affleck s Lopezovou sa nevedia rozlúčiť

Affleck s Lopezovou zvolili k médiám celkom iný prístup a svoju lásku predvádzajú priam okato. Urobili tak aj pred pár dňami, kedy sa na letisku v Los Angeles lúčili záplavou bozkov. Fotografi boli aj v tomto prípade na blízku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...