S neznámym mužom na pláži? Dua Lipa sa slnila v Miami, o súkromí však nehovorí

Už niekoľko týždňov je oficiálne single. Speváčka Dua Lipa však možno aj preto vyvolala záujem reportérov v Miami, keď sa objavila v jednom z plážových klubov v Miami.

07.02.2022 11:30
660016902 Foto:
Speváčka Dua Lipa oddychovala na Miami. Paparazzovia jej boli v pätách a pristihli ju v spoločnosti neznámeho muža.
debata

Rodáčka z Veľkej Británie, ktorá má po rodičoch korene v Kosove a Bosne, si uplynulý víkend užívala slnečné počasie na obľúbenej americkej pláži. Hoci sa so skupinkou priateľov uchýlila do jedného z plážových klubov, kde nie je taká jednoduchá dostupnosť, pozornosti paparazzov neunikla. Tí ju zachytili objektívom z diaľky, ako s úsmevom debatuje so svojou spoločnosťou, oblečená v letných plážových šatách s prestrihmi.

Herečka Leila George D'Onofrio na pláži Bondi...
Herec Vincent Cassel a jeho manželka, modelka...
+12Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio...

Dvadsaťšesťročná speváčka sa však na pláž vrátila aj na druhý deň, v tomto prípade už dvojdielnych bikinách a spoločnosti neznámeho muža. Či išlo o jej kamaráta, alebo niekoho ešte „bližšieho“, však jasné nie je. Lipa od rozchodu s modelom Anwarom Hadidom, svoje súkromie takmer nekomentuje a snaží sa verejne hovoriť len o svojej práci.

Pre magazín WSJ Magazine však na margo toho uviedla ešte koncom januára, že jej to prináša veľkú úľavu a zmierená je aj s tým, že to dáva verejnosti možnosť vytvárať si vlastné konštrukcie toho, čo sa v jej súkromnom živote deje.

Video
VIDEO: Speváčka Dua Lipa sa slní na pláži v Miami. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

„Zmierila som sa s tým, že si ľudia môžu myslieť to, čo si chcú myslieť. Ale nikto skutočne, pravdivo netuší, čo sa deje za zatvorenými dverami. Môj okruh blízkych je veľmi úzky, moja rodina a priatelia ma držia nohami na zemi a zároveň mi prinášajú útechu, že nie je okolo mňa všetko len to, čo by ma oberalo o život a súkromie,“ citoval speváčku magazín Wall Street Journal.

657341567 Čítajte viac Fakt tesnotka! Modelke Baikovej na pláži zakrýval intímne partie len tenučký prúžok

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súkromie #bikiny #paparazzi #Miami #Dua Lipa

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Nebuďte celý deň pri počítači, škodíte tým hlavne sami sebe.
V ničom ste nezlyhali, prestaňte sa neustále...