Kraľujú diskotékam aj pláži! Slávni dídžeji v Miami predviedli svaly aj sexi partnerky

Miami žije plážovým životom, ale aj tým nočným. Jedno z vyhľadávaných miest Ameriky láka domácich aj turistov a jedným z dôvodov je aj klubová scéna. Tú pravidelne navštevujú aj slávne európske mená spoza mixážneho pultu.

23.03.2022 00:00
Cedric Gervais a jeho snúbenica - modelka... Foto:
Dídžej a hudobný producent Cedric Gervais a jeho snúbenica - modelka Bonnie Mueller.
debata

Miami žije plážovým životom, ale aj tým nočným. Jedno z vyhľadávaných miest Ameriky láka domácich aj turistov a jedným z dôvodov je aj klubová scéna. Tú pravidelne navštevujú aj slávne európske mená spoza mixážneho pultu.

Pred pár dňami paparazzovia na slnečnej pláži zachytili známeho dídžeja a producenta, držiteľa ceny Grammy Cedrica Gervaisa. Rodák z francúzskeho Marseille však nebol sám, spoločnosť mu robila aj jeho partnerka – modelka Bonnie Mueller. Dvojica bola neprehliadnuteľná a to nielen pre fakt, že na ňu z menšej vzdialenosti smerovali objektívy reportérov.

zväčšiť Dídžeji David Guetta (vpravo) s partnerkou... Foto: DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
672115159 Dídžeji David Guetta (vpravo) s partnerkou Jessicou Ledonovou a dídžej Cedric Gervais s partnerkou Bonnie Muellerovou. Objavili sa na pláži v Miami.

Kým kráska z magazínov predvádzala v dvojdielnych bikinách svoje súmerné a príťažlivé ženské krivky, jej partner si tiež vyslúžil patričný obdiv. Štyridsaťdvaročný dídžej je zjavným nadšencom posilňovania a výsledky sú na pohľad evidentné. Bicepsy, tricepy, tehličky na bruchu – Gervais sa jednoducho môže pýšiť všetkým uvedeným. A zjavne to aj robí.

Na prekvapenie paparazzov sa dvojica vrátila na pláž v Miami aj na druhý deň – tentoraz už nie sama. Ešte prekvapivejšia však bola spoločnosť, s ktorou fotografi zachytili Gervaisa a Muellerovú. Francúzsky dídžej si vyrazil so svojím kolegom a krajanom – dídžejom Davidom Guettom. Samozrejme, nechýbala ani Guettova životná partnerka – modelka Jessica Ledon.

Melanie Ribbe Čítajte viac Nádherná dídžejka Melanie Ribbe na pláži? Keď sa navlečie do plaviek, hrá hotová symfónia!

Kompletné kvarteto, usadené na ležadlách pod slnečníkmi, si vychutnávalo slnko, more, ale aj spoločnú konverzáciu. Následne ich potom spoločne zachytili aj pri odchode z pláže. Kamarátstvo medzi kolegami (a konkurentmi) vrak trvá už nejaký rok a dobre si rozumejú aj ich partnerky.

O tom, že vo svete súčasného dídžejingu a tanečnej hudby „dominujú“ práve príťažlivé krásky a svalovci spoza mixážnych pultov, sme písali aj nedávno. Prečítajte si o jednej z najpríťažli­vejších dídžejok tu.

Modelka a dídžejka Chantel Jeffries na pláži...
Nemecká dídžejka a modelka Melanie Ribbe na...
+4Modelka a dídžejka Kim Turnbull, expartnerka...
Video

VIDEO: Bieberova ex v bikinách na pláži? Niet divu, že z nej nespustili oči (a objektívy)

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #dídžej #Miami #David Guetta #Jessica Ledon #Cedric Gervais

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....