Bardy z Let's Dance má telo Adonisa, ale videli ste jeho manželku? Foto po pôrode a sánky dolu...

Pozornosť si momentálne užíva najmä jej manžel - herec, model a profesionálny vojak Adam Bardy. Ale aj jeho polovička, manželka Bibiána Bardyová vie, ako na seba pritiahnuť pozornosť.

06.04.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bibiána Bardy (@bibianabardy)

Pôvabná modelka, ktorá sa pred dvoma rokmi objavila s Adamom na titulnej strane magazínu Vogue Portugal, sa medzitým stihla za Bardyho vydať a porodiť aj ich spoločného potomka. Syn Alan prišiel na svet v októbri minulého roka a obaja rodičia vraj nemohli byť šťastnejší. Najmä na sociálnych sieťach obaja hrdo pridávajú aj zábery s chlapčekom, ktorý v apríli oslávi polroka.

Adam Bárdy na zábere v súťaži Mister Manhunt...
Adam Bardy v seriáli Druhá šanca.
+11Víťaz súťaže Mister MANHUNT 2014 Adam Bardy s...

Spokojná mama Bibiána je však za necelého polroka už tiež v ukážkovej forme – opäť sú to práve sociálne siete, vďaka ktorým sa o tom mohla dozvedieť aj širšia verejnosť. V pondelok totiž modelka zverejnila na svojom profile na Instagrame záber len v tričku nad pupok a nohavičkách, ako pózuje pred zrkadlom.

„Stehná sú späť,“ napísala iba stručne a vystavila na obdiv svoje vyšportované svalnaté nohy. Nasledovala smršť pochvalných komentárov – aj od mnohých známych osobností, medzi inými napríklad od moderátorky Diany Hágerovej či podnikateľky s krásou Natálie Selvekovej.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bibiána Bardy (@bibianabardy)

Zdá sa, že Bibiánu s hercom a momentálne aj „tanečníkom“ Adamom nespája len láska, dieťa a manželský sľub, ale tiež vzťah ku športu. Obaja sa usilovne venujú pravidelnému tréningu a výsledky sú, samozrejme, viditeľné.

Hrdinovi zo seriálov Druhá šanca či Pán profesor sa zjavne vypláca aj tréning tanečný – naposledy ho totiž diváci v šou Let's Dance odmenili nadšeným potleskom postojačky a porota zase vysokým počtom bodov. Viac čítajte tu.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nohy #Instagram #forma #Adam Bardy #sexy #Bibiána Bárdy

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...