Nemecká kráska očarí v róbe a na pláži... to je iná liga! Chápeme, prečo očarila DiCapria

Iba nedávno sa nemecká topmodelka Lorena Rae zaradila do zoznamu krások, ktoré dostali pozvanie na filmový festival v Cannes. Červený koberec ozdobila, o tom niet najmenšej pochybnosti.

08.06.2022 00:00
Lorena Rae Foto: ,
Nemecká modelka Lorena Rae pózuje fotografom na premiére filmu Forever Young.
debata

Vysoká tmavovlasá Nemka, ktorá svoju kariéru odštartovala v rodnej krajine, no veľmi skoro sa stala vyhľadávanou modelkou aj na americkom kontinente, si užila jednu z večerných premiér v elegantnej a luxusnej tmavej róbe. Dvadsaťsedemročnú rodáčku z Diepholzu pozval na podujatie jeden zo sponzorov akcie a Lorena sa odvďačila presne tým, čo sa v Cannes od modeliek a hviezd očakáva. Vyzerať úchvatne na červenom koberci a byť fotografovanou­ dámou.

zväčšiť Nemecká topmodelka Lorena Rae si užívala na... Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Lorena Rae Nemecká topmodelka Lorena Rae si užívala na pláži v Miami Beach slnko a pohodu s priateľmi. A zjavne aj osviežujúce koktejly.

Podobné sa však určite dá povedať aj dnes, pár týždňov po skončení festivalového podujatia. Lorena Rae je už niekoľko dní späť v Amerike, kde žije a pôsobí. Nedávno sa objavila na pláži v Miami. Ani tu nechýbali objektívy – hoci namiesto profesionálne zoradených reportérov v smokingoch ich nahradili paparazzovia. Pohľad, ktorý im ponúkla hviezda značky Victoria's Secret, bol však podobne uspokojivý ako ten spred pár týždňov.

Toni Garrn Čítajte viac Nádherná ex-partnerka DiCapria nemôže byť šťastnejšia! Jej vyznanie je toho dôkazom

Lorena Rae sa objavila na pláži v dvojdielnych čiernych bikinách a predviedla svoje ukážkové krivky. Štíhla figúru, vypracované telo a príťažlivý vzhľad s dlhými rozpustenými kaderami vlasov – to bol kľúč k pozornosti nielen u bulvárnych fotografov, ale aj u mnohých iných návštevníkov miamskej pláže.

Topmodelka Sara Sampaio v šatách z dielne...
Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho...
+53Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.

Nemka pritom v minulosti mala randiť aj so známym hercom Leonardom DiCapriom, ktorého „zoznam“ expriateliek je plný krásnych žien a najmä modeliek. Držiteľ Oscara je však už niekoľko rokov zadaný s pôvabnou Camilou Morroneovou a možno to bude práve ona, kto ho napokon dovedie k oltáru. Lorena Rae tiež nie je sama. Jej partnerom je CJ Jones.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Leonardo DiCaprio #Miami #Lorena Rae

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...