Ak povieme, že o pár týždňov má 50, uveríte?! Americká hviezda na Ibize ohúrila dokonalou formou

O živote a kariére americkej herečky Gabrielle Unionovej sa za veľkou mlákou píše so železnou pravidelnosťou. Určite je sledovaná aj preto, lebo jej manželom je bývalý basketbalový šampión. Zabudnúť však nemožno ani na jej fyzický pôvab...

06.09.2022 00:00
Gabrielle Union Foto:
Herečka Gabrielle Union si ešte koncom augusta užívala dovolenku na ostrove Ibiza, jej zábery obleteli svet. Určite chápete, prečo - vyzerá naozaj skvelo.
debata (1)

Hviezda hitov Bad Boys II či 10 vecí, ktoré na tebe nenávidím sa len pred pár dňami objavila na európskom kontinente – teda, aby sme boli presnejší – na európskom ostrove v Stredozemnom mori. Unionovú aj s manželom zlákala dovolenka na slnečnej Ibize a hoci si možno mysleli, že práve v Európe budú mať od paparazzov pokoj, veľmi sa ich predpoklady nepotvrdili.

Herečka Gabrielle Union a jej manžel, bývalý...
Herečka Gabrielle Union si ešte koncom augusta...
Herečka Gabrielle Union a jej manžel, bývalý...

Objektívy sledovali manželský pár, ktorý spolu vychováva dve deti, priamo na turistami zaplnenej pláži. Ani ich pozornosti však asi neuniklo, v akej ukážkovej fyzickej forme sa obaja partneri prezentovali. Wade je dlhé roky trénovaný športovec, ktorý na pohyb a pravidelný režim vo fitku nezanevrel ani po ukončení profesionálnej kariéry. Jeho manželka však zjavne s ním drží krok. Ba v niektorých chvíľach ho pokojne predbehne.

Penelope Cruz Čítajte viac Nádherná Penelope Cruz očarila Benátky: Ako to robí?! Pozrite sa, veď ona si ubrala dobrých desať rokov

Pohľad na Unionovú v dvojdielnych čiernych bikinách hovoril jasnou rečou – vyzerá naozaj úžasne. Ešte prekvapivejší je potom údaj, ktorý potvrdzuje jej rodný list. Koncom októbra totiž Gabrielle oslávi okrúhle päťdesiate narodeniny. Také čosi sa môže pri prezeraní si záberov na pláži zdať priam neuveriteľné.

Gabrielle si svoj fyzický pôvab očividne veľmi dobre uvedomuje. Stačí sa pozrieť na jej Instagram – tam sa nachádza aj viac záberov z plážovej dovolenky. Kliknite na ďalšiu stranu.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Ibiza #forma #Gabrielle Union #Dwayne Wade #sexy

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...