Dcéra slávnych rodičov vie urobiť rozruch. Na narodeninový žúr takmer nahá, inšpirovala ju vari pani Beckhamová?

Iba pred pár dňami si vyrazila prvýkrát do spoločnosti s novým partnerom. Na premiére seriálu bola v centre pozornosti. A zdá sa, že tú si modelka a influencerka Delilah užíva rada. A dokáže pre ňu aj veľa urobiť.

14.06.2023 00:00
Delilah Hamlin a jej partner Henry Eikenberry Foto: ,
Modelka Delilah Hamlin a jej partner Henry Eikenberry na premiére seriálu The Crowded Room.
debata (1)

Keď sa počas uplynulého víkendu objavila vo vychýrenom podniku, ktorý nesie rovnaké meno ako ona, málokto mohol pozerať inam. Dcéra slávneho páriku, herečky a televíznej star Lisy Rinny a herca Harryho Hamlina sa totiž na oslavu svojich 25. narodenín dostavila v priehľadných šatách. A ukázala toho naozaj dosť.

Herec Harry Hamlin prišiel na premiéru s...
Herečka Meryl Streep (vpravo) s dcérou Mamie...
+16Herečka Gwyneth Paltrow (vpravo) je dcérou...

Blondínka, za ktorou v tesnom závese kráčal práve nový priateľ Henry Eikenberry, si pod priehľadný model šiat na špagetových ramienkach vzala len tanga nohavičky. Tentoraz chýbala aj podprsenka. Okoloidúci, hostia v reštaurácii, ale najmä paparazzovia pred ňou tak mohli bez problémov zaostriť na jej obnažené krivky. A predovšetkým tá posledná skupina to aj patrične zužitkovala.

zväčšiť Modelka Delilah Hamlin oslavovala svoje 25.... Foto: Profimedia
Delilah Hamlin Modelka Delilah Hamlin oslavovala svoje 25. narodeniny v podniku Delilah v západnom Hollywoode.

Nie je síce jasné, čo si o narodeninovom outfite svojej dcéry myslia jej známi rodičia. Aj mama Lisa Rinna, kedysi jedna z hviezd seriálu Melrose Place, je však známa svojím odvážnym a provokatívnym štýlom. A zdá sa, že z priehľadných šiat sa stáva úplne nový horúci trend.

Nicola Peltz a jej manžel, herec Brooklyn Beckham Čítajte viac Takto sa chodí na večeru? Pozor, aby vám nezabehlo, Beckhamova krásna polovička veľa nepotrebuje - aha, veď jej vidieť...

Iba pár dní pred Delilah Belle Hamlinovou sa totiž v inej časti mesta objavila v priehľadnom overale herečka Nicola Peltz, manželka Brooklyna Beckhama. Tiež vyvolala patričný rozruch. Čo na to hovoríte vy? Obliekli by ste si podobný model?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #narodeniny #priehľadné šaty #Delilah Hamlin

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....