Keď je na ihrisku ona, nik nepozerá futbal: Sexy moderátorka sa pekne zaoblila, budúca mama na pláži je magnet

Málokto, kto pozerá v Taliansku futbal, by netušil, o koho ide. Moderátorka a redaktorka Diletta Leotta je hviezdou. A nielen pre svoju príťažlivú fyzickú stránku.

26.06.2023 10:55
Diletta Leotta Foto:
Talianska športová moderátorka Diletta Leotta, ktorá je partnerkou futbalového brankára Lorisa Kariusum na pláži dei Marmi predvádzala tehotenské obliny.
debata (1)

Známa blondínka, rodáčka z Katánie, sa už nejaký čas objavuje po boku futbalového brankára Lorisa Kariusa. A nielen to. Dvojica sa už teší na spoločného potomka.

Dua Lipa Čítajte viac Ako klon Barbie s plážovou sexbombou: Speváčka Dua Lipa zverejnila poriadne horúce zábery, takto ste ju nevideli

O svojom tehotenstve bývalá študentka práva, ktorá sa stala jednou z najvyhľadáva­nejších športových moderátoriek, informovala ešte začiatkom roka. Odvtedy sa len množia snímky, ktoré dokumentujú tehotenstvo príťažlivej plavovlásky.

Talianska športová moderátorka Diletta Leotta,...
Talianska športová moderátorka Diletta Leotta,...
+2Talianska športová moderátorka Diletta Leotta,...

Celkom naposledy, pár dní dozadu, sa Diletta objavila na pláži v spoločnosti priateľov. Predviedla sa v dvojdielnych zlatistých plavkách a okrem bruška s budúcim potomka predvádzala aj svoje pôvabné ženské krivky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Tridsaťjedenročná televízna celebrita sa vraj na svoje prvé dieťa nesmierne teší a neprekáža jej ani fakt, že sa na pár mesiacov bude musieť vzdať práce pred kamerami. Nadšený je vraj aj Leottin športový partner – brankár Karius. S tým ju naposledy objektívy zachytili tiež na pláži – akurát na ostrove Ibiza, kde sa dvojica vybrala oddýchnuť si v máji tohto roka.

Archívna galéria – leto 2022

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #krivky #moderátorka #sexy #Diletta Leotta

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....