Veď to je hotový festival tehličiek: Synovia slávneho Zidana na dovolenke s rodičmi: Tento záber roztopil internet

Patrí medzi najznámejších futbalistov v športovej histórii. A tiež má povesť rodinne založeného muža. Niekdajší futbalový profesionál Zinedine Zidane nedávno dovolenkoval s celou rodinou.

12.07.2023 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gala (@galafr)

Práve pri tej príležitosti bolo priam nemožné prehliadnuť zábery, ktoré sa objavili na jeho sociálnej sieti. Momentka, ktorá vznikla na spoločnej rodinnej dovolenke, zachytáva Zidana, jeho manželku Veronique, s ktorou sú od roku 1994 a tiež kvarteto synov – od najstaršieho Enza (28), jeho bratov Lucu (25), Thea (21) a Elyaza (17).

Diletta Leotta Čítajte viac Keď je na ihrisku ona, nik nepozerá futbal: Sexy moderátorka sa pekne zaoblila, budúca mama na pláži je magnet

Rodinná zostava si spoločne užívali prímorskú dovolenku a séria záberov, ktorej autorom je práve Luca Zidane, sa objavila na stránkach viacerých francúzskych médií. Magazín Gala zverejnil tiež komentár, s ktorým pobavil internet. „Je to ako festival brušných svalov,“ píše sa na Instagrame časopise.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Enzo Zidane (@enzo)

Ďalšie zábery sa potom dajú nájsť na profile 25-ročného Lucu, ktorý sa rovnako ako všetci traja jeho bratia a aj slávny otec venuje futbalu. Pokojne by sa však mohol aj modelingu, o tom niet žiadnych pochybností.

Zlatan Ibrahimovič Čítajte viac Adonis Ronaldo, vyrysovaný Messi, medzi futbalovými hviezdami sú aj iní fešáci! Rozhodnite, ktorý z nich je kráľ pláže

Kvarteto synov však lásku ku športu a pohybu zjavne zdedilo po oboch rodičoch. Dnes 54-ročný Zidane a jeho manželka Veronique sa rovnako môže pochváliť ukážkovou formou. Pozrite si aj ďalšie známe celebrity, ktoré prekročili päťdesiatku a udržiavajú sa v špičkovej fyzickej kondícii.

Herečka Salma Hayek na zábere z roku 2021.
Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z roku...
+32Herečka Salma Hayek na zábere z videa, ktorým...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Instagram #Zinedine Zidane

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...