Clooneyho ex nevydržala ani s plastickým chirurgom. Namiesto smútenia sa šťastne jaší na pláži, zbalila o 15 rokov mladšieho svalovca

Vo vzťahoch bola vždy tá mladšia a hýčkanejšia. Talianska modelka a moderátorka Elisabetta Canalis si však zjavne povedala, že niekedy treba vykročiť z neustále rovnako tečúcej rieky.

17.07.2023 00:00
Elisabetta Canalis si užívala slnko a more na... Foto:
Moderátorka, modelka a príležitostná herečka Elisabetta Canalis (vľavo) si užívala slnko a more na pláži na Sardínii. Spoločnosť jej robil nový partner - kickboxer Georgian Cimpeanu (druhý zľava), ale aj kamarátka Melissa Satta a jej partner Matteo Berrettini.
debata

Známa talianska celebrita, ktorú najviac preslávil kedysi vzťah s americkým hercom a režisérom Georgom Clooneym, prekvapila pred pár dňami. Dôvodom sú momentky z dovolenky na Sardínii.

Dolph Lundgren Čítajte viac Akčný hrdina Lundgren ako zamilovaný študent: Toto robí so slávnym Švédom jeho mladá priateľka... čo tam po 40-ročnom rozdiele

Len v máji sa potvrdili správy o tom, že 44-ročnej Canalisovej nevyšlo manželstvo s plastickým chirurgom Brianom Perrim (55) a dvojica má byť momentálne v rozvodovom konaní. Kráska však už podľa všetkého našla za manžela náhradu.

Moderátorka, modelka a príležitostná herečka...
Moderátorka, modelka a príležitostná herečka...
+3Moderátorka, modelka a príležitostná herečka...

Na dovolenke v rodnom Taliansku zachytili objektívy paparazzov príťažlivú hnedovlásku v pestrej spoločnosti. Okrem kolegyne a kamarátky Melissy Satty, ktorá sa stretáva s tenistom Matteom Berettinim, sa objavil na pláži aj Canalisovej nový partner. Teda, zatiaľ údajný. Oficiálne potvrdené nebolo nič.

Moderátorka, modelka a príležitostná herečka... Foto: Profimedia
Elisabetta Canalis, Georgian Cimpeanu. Moderátorka, modelka a príležitostná herečka Elisabetta Canalis si užívala slnko a more na pláži na Sardínii. Spoločnosť jej robil nový partner - kickboxer Georgian Cimpeanu.

Otázne však je, či to je nutné. Elisabetta a jej dotyky, smiech a chémia s mužom menom Georgian Cimpeanu hovoria totiž veľa. Urastený a fešný blondiak je podľa talianskych médií rodákom z mesta neďaleko Ríma, ktorému v žilách koluje rumunská krv. S Canalisovou sa zoznámil pri spoločných tréningoch. A nezostalo len pri nich.

788919672 Čítajte viac Nežnosti na pláži? Stále ich neprešli... 50-nička Heidi Klum sa túli k manželovi a predvádza. Samozrejme, top formu

Dvojica sa mala do seba zahľadieť a už spolu dovolenkuje. Georgian má 29 rokov a na konte niekoľko titulov, ktoré dosiahol ako profesionálny kickboxer. Okrem toho sa venuje aj trénovaniu individuálnych klientov. Zdá sa, že príťažlivosť voči športovcom z ringu je vo svete celebritných žien stále väčšia. Stačí sa pozrieť aj do domácich (českých) vôd.

Speváčka Monika Bagárová napríklad tvorila pár so zápasníkom Makmudom Muradovom a speváčka Lucie Vondráčková randí s MMA zápasníkom Zdeňkom Polívkom. Niečo na tých kickboxeroch bude…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #priateľ #Sardínia #Elisabetta Canalis #kickboxer

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...