Rukami si zakrývala prsia pred náporom bleskov, potom... Megan Fox sa predviedla na Instagrame. Kritike sa nevyhla

Snaha zaujať začína mať podľa fanúšikov, ale aj tých menej prajných až príliš ostré kontúry. Herečka Megan Fox sa naposledy predvádzala na ulici v priehľadných šatách.

30.07.2023 00:00
Megan Fox a jej partner, hudobník Machine Gun... Foto:
Herečka Megan Fox a jej partner, hudobník Machine Gun Kelly odchádzajú z reštaurácie Nobu v Malibu.
debata

Niekdajšia hviezda hitu Transformers nebola sama, spoločnosť jej robil partner Machine Gun Kelly, s ktorým už niekoľko mesiacov pútajú pozornosť a vyvolávajú niekedy aj veľmi kritické či rozporuplné reakcie. Hviezdna dvojica si vyrazila do slávnej reštaurácie Nobu na večeru, ale viac než zážitok z kulinárskeho umenia im asi v pamäti zostane nápor paparazzov, ktorí čakali pred reštauráciou.

Megan Fox Čítajte viac V plavkách vyrazila dych, ale na červenom koberci boduje 81-ročná Stewart ešte viac. Megan Fox šokuje výstrihom

Foxovej voľba v tento večer padla na priehľadný model šiat Jean Paul Gaultier, pod ktorými mala oblečené telové body – akurát bez podprsenkovej časti. Herečka kráčala rukou si zakrývajúc svoje prsia a bradavky a tak vyvolávala dojem, že je vlastne pod šatami naostro.

zväčšiť Herečka Megan Fox a jej partner, hudobník... Foto: Profimedia
Megan Fox a jej partner, hudobník Machine Gun Kelly Herečka Megan Fox a jej partner, hudobník Machine Gun Kelly odchádzajú z reštaurácie Nobu v Malibu.

O pár minút neskôr potom pribudla na sociálnej sieti Instagrame na jej profile, ktorý sleduje viac ako 21 miliónov ľudí, aj fotografia bez zakrývania. „Ešte predtým než začnete zúrivo ťukať, toto nie sú moje bradavky. Sú skryté pod prsnými nálepkami,“ napísala Fox k sérii záberov, na ktorých pózuje u seba doma.

2022 Billboard Music Awards - Arrivals Čítajte viac Nikdy som nemilovala moje telo, vidím sa inak, hovorí Megan Fox. Ktohovie ako, keď pózuje nahá na titulke

Kritiku to však nezastavilo. Na hlavu trojnásobnej mamy sa opakovane znáša kritika verejnosti. Mnohí si myslia, že hviezda sa snaží o lacné pritiahnutie pozornosti za každú cenu a že s Gun Kellym tvoria párik, ktorému ide len o medializáciu, pričom neberú ohľad na nič iné.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox)

Aká je pravda, vedia len oni dvaja. Herečka si však len nedávno dala na tele prekryť tetovanie, ktoré bolo venované jej exmanželovi Brianovi Austinovi Greenovi. Po problémoch a kríze s Machine Gun Kellym sú vraj znovu jeden do druhého ako blázni. A špekuluje sa o svadbe. Ktohovie, možno aj s priehľadnými šatami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #priehľadné šaty #predvádzanie sa

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...