Megastar Anitta sa na pláži od talianskeho milenca nevie odtrhnúť. Keď vykročil do vody, odtrhnúť zrak mal problém každý

Slávna brazílska popová speváčka Anitta je momentálne zamilovaná až po uši. Dokazujú to aj zábery z Mykonosu.

04.08.2023 00:00
Anitta a jej taliansky priateľ Simone Susinna Foto:
Brazílska superstar Anitta a jej taliansky priateľ Simone Susinna, známy najmä z erotického hitu 36: Ten deň, si užívali spoločne na Mykonose. Zdá sa, že sú až po uši zamilovaní.
debata

Známa speváčka sa na vyhľadávanom gréckom ostrove, ktorý je podľa mnohých centrom svetovej smotánky, objavila v skupinke priateľov. Najviac pozornosti však vyvolal jeden z členov zoskupenia – nový partner tridsaťročnej rodáčky z Rio De Janeiro.

Michael Douglas a jeho manželka Catherine Zeta-Jones Čítajte viac Zaujať? Žiaden problém... Zaľúbená Zeta-Jones v uličkách Portofina ako totálna diva, všetky hlavy sa za ňou otáčali

Reč je o talianskom modelovi a hercovi Simonovi Sussinovi, ktorého si možno diváci Netflixu pamätajú z erotickej série 365 dní. Po boku hlavného hrdinu Michella Morroneho si zahral jednu z ďalších postáv.

Brazílska superstar Anitta na pláži ostrova...
Brazílska superstar Anitta a jej taliansky...
+2Taliansky herec Simone Susinna predvádzal na...

Susinna je urastený rodák zo sicílskej Catanie, ktorý v novembri oslávi okrúhlu tridsiatku. A je to tiež miláčik mladej generácie a sex-idol mnohých žien aj mužov, nielen v rodnom Taliansku. Na Instagrame má vyše štyri milióny sledovateľov a po úspechu filmov 365 dní sa mu darí pracovne stále viac (na popularitu svojej novej lásky sa však zatiaľ nedoťahuje).

zväčšiť Taliansky herec Simone Susinna predvádzal na... Foto: Profimedia
Simone Susinna Taliansky herec Simone Susinna predvádzal na Mykonose svoje svalnaté telo.

Podľa záberov paparazzov má momentálne 29-ročný Simone oči len pre svoju brazílsku lásku. Keď sa však na pláži Mykonosu vybral do vody, oblečený len v bielych speedo plavkách a predvádzajúc svoju vyšportovanú figúru, oči pláže sa upreli práve jeho smerom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Simone Susinna (@susinnasimone)

Dvojica už svoj vzťah zoficiálnila aj na sociálnej sieti. Na profiloch oboch partnerov sa nachádzajú aj zábery z aktuálnej gréckej dovolenky. Viac si pozrite v našej galérii, ale aj preklikmi šípkou v odkaze z Instagramu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #svaly #Mykonos #Anitta #Simone Sussina

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....