Zaujať? Žiaden problém... Zaľúbená Zeta-Jones v uličkách Portofina ako totálna diva, všetky hlavy sa za ňou otáčali

Aj obyčajná večera sa v jej podaní môže zmeniť na udalosť hodnú prítomnosti objektívov. A tak asi neprekvapí, že herečka Catherine Zeta-Jones sa na to dobre pripraví.

02.08.2023 00:00
Michael Douglas a jeho manželka Catherine... Foto:
Herec Michael Douglas a jeho manželka Catherine Zeta-Jones si vyrazili na večeru s priateľmi v reštaurácii v Portofine. Bola to najmä slávna herečka, ktorá okamžite upútala pozornosť.
debata

Urobila tak aj počas nedávnej návštevy letoviska Portofino, kam si odbehla z luxusnej jachty aj v spoločnosti manžela Michaela Douglasa a skupinky priateľov. Slávny hollywoodsky párik si vyrazil do vychytenej reštaurácie Taverna Del Marinaio, aby si užili príjemné dovolenkové posedenie a delikátne jedlo. A návštevníci mestečka spoločne s paparazzmi si zase užili prítomnosť skutočnej hollywoodskej divy.

675275457 Čítajte viac Krásou vyrážala dych, talentom bodovala už ako mladá: Osud francúzskej hviezdy ukončil brutálny útok žiarlivého milenca

Päťdesiattriročná rodáčka z Walesu sa obliekla do fialových vzorovaných šiat s trblietavými detailmi a pomerne odvážnym dekoltom. Keď kráčala ulicou po boku svojho životného partnera Michaela Douglasa, mnoho hláv sa okamžite otáčalo jej smerom.

Herec Michael Douglas a jeho manželka Catherine...
Herec Michael Douglas a jeho manželka Catherine...
+16Herec Michael Douglas a jeho manželka Catherine...

Mama dvoch detí bola nepochybne najobletovanejšou členkou spoločnosti. A tiež asi najfotografova­nejšou. Po večeri sa potom skupinka vybrala späť do súkromia. Aj z neho však pár záberov preniklo na verejnosť. Tentoraz už oficiálnou cestou – prostredníctvom sociálnych médií.

Herec Michael Douglas a jeho manželka Catherine... Foto: Profimedia
Michael Douglas a jeho manželka Catherine Zeta-Jones Herec Michael Douglas a jeho manželka Catherine Zeta-Jones si vyrazili na večeru s priateľmi v reštaurácii v Portofine. Bola to najmä slávna herečka, ktorá okamžite upútala pozornosť.

Zeta-Jones na svojom vlastnom Instagrame predviedla momentky v plavkách. „Ciao,“ znel jednoduchý a typický taliansky pozdrav pod záberom, ktorý sa objavil na jej profile s 15 miliónmi sledovateľov. S manželom Michaelom Douglasom si spoločne užívajú stredomorskú dovolenku. Tento rok nie prvú.

Michael Douglas v sprievode manželky Catherine Zeta-Jonesovej a dcéry Carys Douglasovej Čítajte viac Cannes plné hviezd: Prišiel Depp, Uma Thurman aj sexi modelky, ale všetky oči na... nádhernú dcéru Zeta-Jonesovej a Douglasa

Slávna dvojica sa už v máji objavila na filmovom festivale v Cannes, kde Douglas získal aj cenu za výnimočný prínos filmu. Na červenom koberci ich vtedy sprevádzala aj dcéra Carys. Viac záberov si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Michael Douglas #Catherine Zeta-Jones #romantika #Portofino

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...