Najsexy česká moderátorka? Kráska Perkausová šla do bikín, na internete rozpútala smršť pochvál

Českú moderátorku Evu Perkausovú nie je možné len tak prehliadnuť. A na nedávnej dovolenke to potvrdila na celej čiare. A v ružových sexi bikinách.

23.08.2023 00:00
Eva Hecko Perkausová Foto:
Moderátorka Eva Hecko Perkausová na premiére novinky ONEMANSHOW The Movie.
debata

Dvadsaťdeväťročnú tvár televízie Prima mohli zahliadnuť turisti na ostrove Kréta, kde sa blondínka objavila na ďalšej z jej letných dovoleniek. A aby neprišli skrátka ani jej fanúšikovia na sociálnej sieti, pridala pár záberov aj tam.

Emmanuelle Béart Čítajte viac Jej krása oslnila svet, nahú ju vykúpili za pár dní: Oslavuje 60 a vraj nechce žiadnu plastiku, jednu operáciu ľutuje

Perkausová, ktorá je vydatá za podnikateľa Ivana Hecka, patrí medzi najpríťažlivejšie televízne tváre v susednom Česku. A zdá sa, že podľa komentárov jej fanúšikov nielen tváre. Mnohí chvália a ospevujú aj jej fyzickú formu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Perkausová sa minulý rok tesne pred jeho záverom stala prvýkrát mamou, porodila synčeka Killiana. Po tehotenských kilogramoch však už niet ani stopy. „Dostala som sa do formy za veľmi krátku dobu, sama som to nečakala. Lietam okolo bábätka, to je asi hlavný recept,“ povedala pre portál Super.cz kráska, ktorá si ešte pred dovolenkou stihla strihnúť aj niekoľko letných premiér.

zväčšiť Moderátorka Eva Perkausová a jej manžel Ivan... Foto: Profimedia
799080002 Moderátorka Eva Perkausová a jej manžel Ivan Hecko na premiére Onemanshow: The Movie.

Samozrejme, nemohla chýbať na premietaní filmu Barbie a iba nedávno sa aj s manželom Ivanom zúčastnili tiež na slávnostnej predpremiére filmu ONEMANSHOW: The Movie. Eva opäť bola magnetom pre pohľady všetkých okolo. Chcete vidieť ďalšie sexi momentky z moderátorkinej dovolenky? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #rodina #bikiny #sexi #Kréta #Eva Perkausová

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...