Jej slávny hit Torn ste si zaručene kedysi spievali aj vy. Krásna Natalie Imbruglia má dnes 48 a nové zábery z pláže, ktoré neklamú... vyzerá skvelo

Jej meno a tvár sú známe najmä fanúšikom romantických hitov z konca 90-tych rokov. Hviezda hitparád z tohto obdobia, speváčka Natalie Imbruglia, si nedávno užívala dovolenku v Taliansku.

13.10.2023 00:00
Natalie Imbruglia Foto:
Austrálska speváčka Natalie Imbruglia si užívala dovolenku v talianskom letovisku Portofino.
debata (1)

48-ročná speváčka a bývalá hviezda seriálu Neighbours (ten mimochodom odštartoval aj popularitu speváčky Kylie Minogue či herečky Margot Robbieo) strávila čas v Portofine so svojimi priateľmi, po oslave štvrtých narodenín svojho syna.

Leomie Anderson Čítajte viac Na hrudi len prúžok kože, Leomie sa provokovať nebojí: Ešte šťavnatejšie je však video, ktoré ovládlo siete. V hlavnej úlohe ona a...

Hoci sa tmavovláska blíži k oslavám okrúhleho jubilea, len málokomu mohlo uniknúť, v akej skvelej fyzickej forme sa nachádza. Príťažlivá Natalie žiarila v oranžových bikinách, oddávala sa slnku, ale tiež debatovaniu s kamarátkami, ktoré sa (aspoň podľa záberov paparazzov) nieslo v naozaj veselej nálade plnej smiechu.

Herečka Salma Hayek na zábere z roku 2021.
Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z roku...
+32Herečka Salma Hayek na zábere z videa, ktorým...

Rodáčka zo Sydney, ktorá sa narodila ako druhá zo štyroch dcér, sa po celom svete preslávila najmä skladbou Torn. Nie každý pritom vie, že nešlo o jej originálny hudobný počin, ale cover verziu od skupiny Ednaswap. Na pôvodných autorov však popri megaúspechu pesničky, ktorá bodovala nielen v predajnosti, ale aj na najvyšších priečkach hitparád, si spomenul naozaj málokto.

Austrálska speváčka Natalie Imbruglia si... Foto: Profimedia
Natalie Imbruglia Austrálska speváčka Natalie Imbruglia si užívala dovolenku v talianskom letovisku Portofino.

Z debutového albumu Natalie Imbruglie, ktorý dostal názov Left of the Middle, sa predalo vo svete vo viac ako sedem miliónoch kusov. Natalie vydala ešte päť ďalších albumov, ale na úspechy debutu už nikdy nedosiahla. Ani napriek tomu sa však hudby nevzdáva, aj minulý rok sa napríklad vrátila do štúdia, aby pracovala na niekoľkých nových nahrávkach.

Najmä v rodnej Austrálii si meno a tvár speváčky spájajú domáci s televíznym megahitom Susedia. Natalie sa objavila aj v jeho úplne záverečnej časti, strihla si v nej kratučké cameo. Epizódu odvysielali koncom júla minulého roka.

Britain Barbie Premiere Čítajte viac Barbie vládne slovenským kinám, ale spoznáte jej hviezdu Margot Robbie? Mala čerstvých 18, keď nafotila tieto zábery

Imbruglia sa objavila aj vo viacerých filmoch, ako napríklad Johnny English a austrálskom nezávislom filme Closed for Winter. Okrem toho sa stala aj modelkou pre značky ako L'Oreal, Gap a Kailis.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bikiny #hit #Natalie Imbruglia #Portofino #Torn

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...