Pre kariéru na OnlyFans o nej hovorí celá Austrália: 300 partnerov za rok, vyhadzov z práce a ročný zárobok? Kupuje si vraj druhý dom

Annie Knight, mladá austrálska žena, ktorá tvrdí, že prekonala hranice sexuálnej slobody, sa stala jednou z najkontroverznejších postáv v rodnej krajine.

20.10.2023 00:00
Annie Knight Foto:
Austrálska hviezdička Annie Knight, ktorá sa preslávila kariérou na OnlyFans.com, ale aj označením sexuálne najaktívnejšia žena Austrálie, sa takto predvádzala na pláži.
debata (13)

Táto 26-ročná mladá dáma sa preslávila kariérou na platforme OnlyFans.com, kde zdieľa svoje pikantné fotografie a videá so svojimi predplatiteľmi. Jej odvaha a otvorenosť vzbudzujú pozornosť a záujem verejnosti, no zároveň pomohli Knightovej aj k vybudovaniu celebritného statusu v krajine.

Modigliani Čítajte viac Viedeň si otvorila účet na platforme s erotickým obsahom! Bude zdieľať neprístupné umenie

Dnes už patrí medzi hviezdičky, ktoré sa objavujú na rozličných akciách a ktoré sú aj vďačným objektom paparazzov. Napríklad ako naposledy na pláži v Queenslande, kde blondínku zachytili v sporých bikinách a neskôr aj bez nich. Do mobilu strúhala pózy a striedala výrazy tváre, pravdepodobne, aby mala k dispozícii ďalší obsah na zdieľanie.

Austrálska hviezdička Annie Knight, ktorá sa...
Austrálska hviezdička Annie Knight, ktorá sa...
+2Austrálska hviezdička Annie Knight, ktorá sa...

Annie Knightovú pritom viacero médií označuje za „sexuálne najaktívnejšiu ženu Austrálie“. Dôvodom má byť fakt, že sa plavovláska sa v televíznej šou The Kyle and Jackie O Show priznala k tomu, že za rok mala sex zhruba s 300 mužmi aj ženami. Toto číslo nemá byť konečné, ale zahŕňa len jej sexuálne aktivity v priebehu roka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa annie knight (@anniekknight)

Kontroverzie a diskusie na sociálnych sieťach rovnako vyvolalo Knightovej sťažovanie sa na zamestnávateľa, ktorý ju údajne prepustil po tom, čo zistil, aký je blondínkin vedľajší zdroj príjmu. Dnes však údajne Annie zarába zdieľaním pikantných záberov či videí na platforme zhruba 1000 dolárov denne a ďalšie peniaze na jej účet mieria za špeciálne spolupráce a aktivity.

sex, erotika, intimity Čítajte viac Slováci na erotike nešetria! Ktoré sexuálne pomôcky aktuálne letia najviac?

Ako napísal portál Perthnow.com.au s odvolaním sa na samotnú Knightovú, hviezdička z platformy „pre dospelých“ vraj tvrdí, že ročne zarobí bezmála dva milióny dolárov. „Nedávno som si kúpila dom a plánujem si kúpiť ďalší ako investičnú nehnuteľnosť,“ uviedla bývalá študentka prestížnej školy.

zväčšiť Austrálska hviezdička Annie Knight, ktorá sa... Foto: Profimedia
Annie Knight Austrálska hviezdička Annie Knight, ktorá sa preslávila kariérou na OnlyFans.com, ale aj označením sexuálne najaktívnejšia žena Austrálie, sa takto predvádzala na pláži.

Podľa portálu priznala, že jej viac ako trojročná kariéra na OnlyFans.com sa nestretla len s pochopením. „Mala som skupinu približne piatich dievčat, ktoré prestali byť mojimi priateľkami, keď zistili, že robím OnlyFans,“ povedala pre Daily Mail Australia. „Dve moje najlepšie priateľky, s ktorými som sa kamarátila od prípravky, ma vždy podporovali a stále ma podporujú,“ dodala tiež.

Arnold Schwarzenegger a herečka Jamie Lee Curtis Čítajte viac Spravila mu striptíz, pri ktorom sa tajil dych divákom aj Arniemu: Prešlo 29 rokov a aha! Takto im to pristane dnes

O kariére svojej dcéry sa vďaka médiám dozvedel aj jej otec. Vraj najprv netušil, čo 26-ročná Annie robí a čím sa živí. Vedel len, že si zarába na sociálnych sieťach ako Instagram a TikTok. „Musela som mu vysvetliť, čo je OnlyFans, ale je s tým v pohode. Môj otec aj nevlastná mama ma podporujú,“ uviedla Knight. V galérii si môžete pozrieť fotografie modelky a influencerky na pláži.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #sexi #Austrália #OnlyFans #influencerka #Annie Knight

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...