Horší ako brat? Nebláznite... Aj Donnie Wahlberg tasí svaly, pre manželku bol ochotný vyzliecť sa donaha

Len pred pár dňami sa na pláži ostrova Barbados objavil vyzlečený jeho mladší brat Mark, ale toho staršieho, herca a speváka Donnieho Wahlberga, môžu fanúšikovia obdivovať tiež. Vyzliekol sa donaha pre manželku.

31.12.2023 10:33
Donnie Wahlberg a jeho manželka Jenny McCarthy Foto:
Spevák a herec Donnie Wahlberg a jeho manželka Jenny McCarthy na zábere z roku 2020.
debata

Niekdajší člen formácie New Kids on the Block sa premenil na Santa Clausa v reklamnej kampani značky Formless Beauty, ktorú založila jeho manželka Jenny McCarthy. Už pred pár týždňami sa v médiách a na internete objavila séria produktov Holiday Bundle, vrátane vysoko lesklých leskov na pery, palety očných tieňov Bronzed Beauty a novej maskary Elevate.

Mark Wahlberg Čítajte viac Rok sa s rokom stretol a sú tu znovu zábery vyzlečeného Wahlberga na pláži... fakt je to možné? Má 52, ale svaly ako z kameňa

Okrem tradičnejšej, no tiež provokatívne ladenej reklamy sa dvojica rozhodla aj pre jednu „neprístupnú“ verziu. Päťdesiatjedenročná blondínka a jej o tri roky starší manžel sa vyzliekli celkom donaha, aby propagovali novú kozmetiku.

zväčšiť Donnie Wahlberg a jeho manželka Jenny McCarthy... Foto: Profimedia
Donnie Wahlberg a jeho manželka Jenny McCarthy Donnie Wahlberg a jeho manželka Jenny McCarthy v kampani na kozmetiku Formless Beauty.

„Som to najšťastnejšie dievča na svete. Pracujem s tým najsexi elfom, akého ste kedy v živote videli,“ komentovala spokojná McCarthy, ktorá vraj vyzlečenú kampaň vytvorila aj pre úspech z minulého roka.

Alice Little Čítajte viac Vydražte si môj... Koučka intimity ponúka na záver roka večer strávený s ňou. Kto dá najviac, o polnoci dostane...

Donnie Wahlberg je zase oddaným a podporujúcim manželom. A zdá sa, že pre svoju polovičku je schopný urobiť naozaj veľa, aj sa vyzliecť donaha pred objektívom. „To, čo Jenny dosiahla s Formless Beauty, je neuveriteľné. Som na ňu taký hrdý a šťastný, že môžem pomôcť šíriť trochu sviatočnej nálady – aj keď to znamená, že všetko ukážem,“ citoval ho magazín People.

Nuž, tak teraz sa rozhodnite… ktorému zo slávnych bratov to sekne viac. Zábery Marka Wahlberga z Barbadosu nájdete vyššie.

Pozrite si tiež: Zábery Heidi Klumovej z dovolenky
Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi...
Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi...
+2Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #kampaň #Jenny McCarthy #Donnie Wahlberg

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...