Vydražte si môj... Koučka intimity ponúka na záver roka večer strávený s ňou. Kto dá najviac, o polnoci dostane...

Poriadne drahý záver roka ponúka svojim fanúšikom, ale nielen im, koučka intimity Alice Little. Na jeho konci sa však šťastlivec dočká... intímneho gesta.

31.12.2023 00:00
Alice Little Foto:
Alice Little, koučka intimity sa rozhodla speňažiť svoj talent, ale aj fyzický pôvab. Na záver roka ponúkla do dražby svoje pery (a bozk).
debata (6)

Ako napísala agentúra Jam PRESS, Little sa rozhodla predávať na záverečný deň roka 2023 svoje pery. A nielen to. Vyvolávacia suma je 7800 libier, ale ten, kto zaplatí najviac, získa spoločnú večeru s Littleovou a tiež zvodný tanec. Odbitím polnoci a príchodom nového roka sa potom dočká aj bozku od útlej ryšavky, ktorá svoju ponuku podporila aj sériou príťažlivých fotografií. Všetko by sa malo odohrať v Las Vegas v Nevade.

'Almost Naked' party, Čítajte viac Ako sa baví ruská smotánka? Ženy v bielizni, raper len s ponožkou v rozkroku a výsledok? Žúr v Moskve sa skončil väzením aj miliardovou žalobou

„Najdôležitejším bozkom roka je ten známy silvestrovský bozk, ktorý romanticky označuje prechod z jedného roka do druhého a posilňuje puto medzi milencami,“ povedala Alice pre NeedToKnow.co.uk. „Mnohí veria, že ak sa vám nepodarí pobozkať niekoho, na kom vám záleží na Silvestra, ste odsúdení na rok osamelosti a zúfalstva," pokračovala.

Alice Little, koučka intimity sa rozhodla...
Alice Little, koučka intimity sa rozhodla...
+1Alice Little, koučka intimity sa rozhodla...

„Hoci mám finančný prospech z novoročných zvykov, považujem tiež za dôležité nezahanbovať tých, ktorí nie sú ochotní alebo sa nechcú zúčastňovať podobných zvykov ako je silvestrovský bozk," uviedla tiež Little, ktorá sa živí ako intímna koučka.

Thylane Blondeau Čítajte viac Bola najkrajším dievčatkom na svete, dnes je magnetom na pláži. Jej zábery s milencom vravia jasne, francúzsky sexepíl je TOP

„Či už sa chystáte na párty alebo len strávite príjemný večer s rodinou, keď hodiny odbíjajú polnoc, o úspechu vašej oslavy nemusí nevyhnutne rozhodovať romantická chvíľa. Dúfam však, že čo najviac ľudí bude mať s kým zdieľať oslavu, aj keby kúzlo silvestrovského bozku nemali na programe dňa."

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #dražba #bozk #Silvester #koučka

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...