Vydržíme hodiny, pochvaľuje si sex s mladším manželom Heidi Klum. Pri jej slovách sa budete červenať: nemecké klobásky sú...

Nemá len odvahu provokovať, keď príde na výbere šiat a modelov pre objektívy na červenom koberci. Heidi Klum už viackrát potvrdila, že má veľmi pozitívny vzťah k sexuálnym aktivitám. Nedávno bola dokonca veľmi konkrétna.

06.02.2024 00:00
66th Annual Grammy Awards - Arrivals Foto: ,
Heidi Klum nechýbala na 66. ročníku cien Grammy Awards. Spoločnosť jej robil manžel Tom Kaulitz.
debata (2)

V rozhovore pre podcast Call Her Daddy, ktorý je dostupný napríklad na platforme Spotify, sa nemecká rodáčka rozhovorila o záležitostiach zo svojho vzťahového života. Partnerských, ale dokonca aj veľmi intímnych. Okrem iného si 50-ročná plavovláska neváhala zavtipkovať na adresu svojich doterajších partnerov a faktu, že nemá žiaden preferovaný typ muža.

Speváčka Miley Cyrus v kreácii Maison Margiela. Čítajte viac Móda Grammy: Triumf Kylie v červenej, Cyrus iba v zlatej sieti a Aguileru ani nespoznáte. Šaty slávnej speváčky museli cenzurovať, bolo vidieť...

„Pozrite sa na moju minulosť. Nemám žiaden typ. Bola som s niekým plešatým, pomerne starým, s vychudnutým aj s takým, čo nosí dlhé vlasy. Ich osobnosti boli veľmi veľmi rozdielne. Ale na konci dňa túžite byť s niekým, s kým sa cítite dobre. S niekým, vďaka komu sa cítite skvelo a kto vás má stále v hľadáčiku,“ prezradila moderátorke Alex Cooperovej.

Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi...
Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi...
+2Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi...

Klum je už niekoľko rokov vydatá za hudobníka Toma Kaulitza, s ktorým sa objavili napríklad aj v nedeľu na ceremoniáli Grammy. Svet však fascinuje fakt, že vekový rozdiel páru ju 16 rokov – samozrejme, v prospech člena formácie Tokyo Hotel. Modelka a bývalá superstar značky Victoria's Secret uvádza, že nerozumie, prečo toľkí ľudia riešia vekový rozdiel. „Chápem, že má kapelu a je známy na mnohých miestach sveta. Ľudia ho vnímajú ako sexi, ale vždy si vravím: Bože, vyrovnajte sa s tým, skrátka si vás nevyberie, vybral si mňa,“ komentovala.

Heidi Klum nechýbala na 66. ročníku cien Grammy... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Heidi Klum Heidi Klum nechýbala na 66. ročníku cien Grammy Awards.

Počas rozhovoru prišlo aj na detailnejšie odkrývanie intímnych detailov. Klum prezradila napríklad, že s manželom Tomom sa milovaniu a sexuálnym aktivitám dokážu venovať hodiny. Nechýbajú pritom sexuálne hračky, ktorých používanie si Heidi vraj užíva a rada experimentuje. „Ak sa milujete hodiny, stále sa musí niečo diať,“ vysvetlila svoj slabosť pre sexuálne pomôcky.

Leni Klum Čítajte viac Leni Klum v bikinách vás zmagnetizuje, ale tentoraz... prekvapila mužskou spoločnosťou. Kto je ten bielovlasý penzista?

Prekvapenú moderátorku zaujal fakt, že slávna dvojica trávi posteľovými aktivitami toľko času. „Áno, sú to hodiny. Myslím si, že je jednoduchšie pre ženu ako pre muža, vydržať tak dlho. Pretože muži zvyčajne nedokážu ísť na také dlhé trate. Alebo je to o veľa krvi napumpovanej do určitého miesta a nie každý to zvládne. Kľúčom je, aby nemali prví orgazmus, potom vydržia dlhšie. Ale veľa mužov to nezvládne, môj manžel áno,“ vyhlásila otvorene matka štyroch detí.

Speváčka Miley Cyrus v kreácii Maison Margiela.
Speváčka Kylie Minogue prišla v kreácii Dolce &...
+67Coi Leray si trúfla na model Saint Laurent.

S Kaulitzom spoločného potomka nemajú, jej ratolesti pochádzajú zo vzťahov s Talianom Flaviom Briatorem a spevákom Sealom. Heidi Klum randila a žila s mužmi viacerých národností. Aj v tomto prípade však dodáva, že sa vrátila k tomu, čo považuje za najlepšie. „Mala som v mojom živote toľko rozličných ‚párkov‘. Ale skončila som s nemeckým. Nemecké klobásky sú najlepšie, čo vám poviem,“ so smiechom vyhlásila slávna televízna tvár a modelka.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Heidi Klum #výdrž #sexuálny život #sexuálne pomôcky #Tom Kaulitz #podcast

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...