V tejto rodine sa forma udržiava: Kráska z obálky Sports Illustrated ohúrila v bikinách na pláži, manžel sa nedá zahanbiť

Minulý rok ozdobila titulnú stranu slávneho magazínu. Samozrejme, keďže ide o plavkové vydanie, ani ona veľa nezakrývala. A nerobí to ani na dovolenke.

13.02.2024 00:00
Brooks Nader si užívala dovolenku v Mexiku,... Foto:
Topmodelka Brooks Nader si užívala dovolenku v Mexiku, spoločnosť jej robil manžel William Haire. Dvojica si očividne dáva záležať na forme a pravidelnom cvičení, ako ukázali zábery.
debata

Topmodelka Brooks Nader si ostatné dni užívala slnko a more na výlete v Mexiku. Paparazzovia zachytili 27-ročnú Brooks na lúčmi zaliatej pláži, kde jej spoločnosť robil aj manžel William Haire.

Super Bowl Travis Kelce Čítajte viac Luxus, o akom môžu slovenskí športovci snívať: Hviezdy Super Bowl prišli v značkách za tisíce eur a slávny Kelce v trblietavom komplete

Hoci pozornosť zvyčajne patrí príťažlivej a vyšportovanej kráske z americkej Louisiany, v tomto prípade sa jej časť uprela aj smerom k partnerovi. Dlhoročný partner Naderovej totiž patrí k urasteným americkým mužom a jeho forma tiež budí záujem aj obdiv. Láska k športu a pravidelnej aktivite, ktorá pomájha udržiavať fyzickú schránku vo forme, manželov spája už dlhé roky.

Topmodelka Brooks Nader si užívala dovolenku v...
Topmodelka Brooks Nader si užívala dovolenku v...
+8Topmodelka Brooks Nader si užívala dovolenku v...

„Milujeme šport, máme preň spoločnú vášeň,“ vysvetlila už dávnejšie tmavovláska, ktorá sa v Mexiku predvádzala v dvojdielnych bikinách zakrývajúcich len to najnutnejšie. Minulý rok sa modelka konečne ocitla aj na titulnej strane slávneho vydania Sports Illustrated. Špeciálneho Swimsuit Issue (teda plážového čísla).

zväčšiť Americká topmodelka Sports Illustrated Brooks... Foto: SITA/AP, Lynne Sladky
Brooks Nader Americká topmodelka Sports Illustrated Brooks Nader počas úvodného hodu na zápase medzi Miami Marlins a Philadelphia Phillies.

Už od štartu svojej modelingovej kariéry sa pritom Brooks pravidelne objavovala vo vnútri časopisu, byť na obálke je však v profi kariére zlomový moment a dočkala sa ho aj Brooks. Kráska pochádza z rodiny so štyrmi dcérami, pričom ona je z nich najstaršia. Modelingu sa venujú aj jej tri sestry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #bikiny #manžel #Brooks Nader

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...