Pózy ako z časopisu pre pánov, odhalené krivky ako magnet: Bezosova láska v 53 rokoch zatieni aj o polovicu mladšie

Sériu záberov americkej moderátorky a televíznej reportérky lauren Sanchezovej, ktorá očarila slávneho miliardára, doplnili ďalšie zábery. Doposiaľ hádam najodvážnejšie.

20.06.2023 00:00
Lauren Sanchez Foto:
Lauren Sanchez (53) predvádzala na jachte Koru svoju ukážkovú figúru. Bývalá moderátorka a novinárka si užíva luxus po boku svojho snúbenca - miliardára Jeffa Bezosa.
debata (11)

Niekdajšia tvár šoubiznisovej relácie Extra, ktorá sa začala stretávať so známym miliardárom a šéfom spoločnosti Amazon pred niekoľkými rokmi, sa už niekoľko dní nachádza na stredomorskom pobreží. Naposledy sa luxusná jachta Koru, ktorej majiteľom je práve Bezos, pristavila pri francúzskom Saint Tropez.

Lauren Sanchez a Jeff Bezos Čítajte viac Šaty, z ktorých kričia krivky, potom sexy bikiny aj pózy! Snúbenica miliardára Bezosa si opäť užíva luxus aj pozornosť

Práve z jeho pobrežia vznikli aj zábery 53-ročnej moderátorky a čerstvej snúbenice miliardára, ktorá sa opäť predvádzala v bikinách. A akých…

Lauren Sanchez (53) predvádzala na jachte Koru...
Lauren Sanchez (53) predvádzala na jachte Koru...
+11Lauren Sanchez (53) predvádzala na jachte Koru...

Sanchez si tentoraz vystačila s bikinovou podprsenkou na viazanie, ktorá odhaľovala obliny jej ženských kriviek. K nej pridala len miniatúrne čierne tanga nohavičky. A napriek tomu, že musela tušiť, že ju fotografujú, predviedla paparazzovským objektívom svoje pozadie.

Alexander Skarsgard 3 Čítajte viac Sošný Švéd zo slávnej rodiny, TikToker či hviezdy hitov Netflixu: Poznáte týchto krásavcov? Spojila ich móda

Podľa záberov z ostatných dní sa zdá, že Sanchezovú doslova baví predvádzať sa. Viackrát ju reportéri zachytili, ako sa vykrúca pred svojím slávnym snúbencom, ktorý ju fotografuje na palube jachty. Tentoraz Bezos chýbal, no Lauren si vystačila aj sama. Jedno sa však nedá miliardárskej snúbenici uprieť – po prekročení päťdesiatky má naozaj ukážkovú fyzickú formu.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #forma #hviezdy po rokoch #Lauren Sanchez #predvádzanie sa

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...